Gasztro

3 konyhai trükk, amit ismerned kell

3 konyhai trükk, amit ismerned kell

Az alábbi konyhai trükkök sokat segíthetnek neked is a konyhában!

Az erős paprika hatása az emberi szervezetre

Az erős paprika hatása az emberi szervezetre

Az erős paprikáról mindenkinek a csípős íz jut eszébe, amelyet a növény a kapszaicinoidoknak nevezett vegyületeknek köszönhet.

Mi a különbség a whisky és a whiskey között?

Mi a különbség a whisky és a whiskey között?

Ez az egy betű nem csak a származás, hanem a lepárlási folyamatok tekintetében is hatalmas különbséget jelent kedvenc italunk létrehozásában.

Profi főzőlapok a hobbi séfek számára

Profi főzőlapok a hobbi séfek számára

Folyton ott kell állni a rántott hús mellett vagy már megint kifutott a tej?

Filléres konyha, avagy hogyan spóroljunk a főzéssel?

Filléres konyha, avagy hogyan spóroljunk a főzéssel?

Aki háztartást vezet, az pontosan tisztában van azzal, hogy a bevásárlásra, konkrétan pedig az élelmiszer beszerzésére szánt keretösszeg napjaink egyre emelkedő árai mellett igencsak nehezen tartható.

Melyek a legkedveltebb gin fűszerek?

Melyek a legkedveltebb gin fűszerek?

Az alábbi cikkben azzal foglalkozunk részletesebben, hogy melyek a legkedveltebb gin fűszerek, amikkel mi is bátran ízesíthetjük italunkat, ha arra van kedvünk.

Az édesburgonya és az édességek

Az édesburgonya és az édességek

Hogyan készítsünk finom és egészséges édességeket édesburgonyával.

A húsdarálók fajtái és azok felhasználása

A húsdarálók fajtái és azok felhasználása

Az alábbiakban részletesebben foglalkozunk a húsdarálók fajtáival és azok felhasználási módjával, hogy egy esetleges vásárlást is könnyebbé tehessünk ezáltal.