Magyarországon is kapható a Pepsi Ginger

Pepsi kóla, gyömbér ízzel.
Pepsi Ginger

Magyarországon is elcsíphető boltokban a Pepsi Ginger flavour -maximum taste, no calories-, a Fővárosi Ásványvíz- és Üdítőipari Zrt. forgalmazásában, pl. 2.25 literes kiszerelésben, 390 Ft körül áron. A csomagolás aranyozott bronz színű.

Íze azért nem a legjobb, akkor már inkább a Pepsi Lime-ot érdemes választani. A lime savanyú íze pluszt ad a kólához, valahogy ezzel a gyömbérrel nem az igazi. A gyömbér az legyen Kinley. A gyömbérízesítésű kólának nincs sok értelme.

De legalább kalóriamentes, és nincs benne cukor, csak édesítőszer, igaz, az aszpartám se tartozik a nagyon egészséges dolgok közé.

Gyömbérízű energiamentes szénsavas üdítőital édesítőszerekkel, gyömbér ízesítéssel. A gyömbér élénkítű hatása, mint a kóla, így együtt meg egész éjszaka fenn tudsz tőle maradni. Összetevők: víz, szén-dioxid,színezék: E150d, édesítőszerek: aszpartám (fenil-alanin forrást tartalmaz), K-aceszulfám, étkezési savak: foszforsav, citromsav, tartósítószer (kálium szorbát), módosított keményítő, aroma: koffein, aroma.

Energia:
100 ml - 3kJ/1 kcal
250 ml - 7kJ/2 kcal
% (250 ml) < 1%

Zsír: 0g
Szénhidrát: 0g
Fehérje: 0g
Só: 0.01g

Kapcsolódó cikkek

Ilyen társasjátékok jelentek már meg.

Társasjátékok

Ilyen társasjátékok jelentek már meg.

Pici a konyha? Süss kicsiben! Itt a minisütő!

Pici a konyha? Süss kicsiben! Itt a minisütő!

Léteznek már olyan, kicsi, kompakt méretű sütők, amiknek nem kell nagy hely a konyhában.