Karácsonyi égősor diszkógömbökkel, karaokemikrofon, összetekerhető zongora - Tchibo

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.
Karácsonyi égősor diszkógömbökkel, karaokemikrofon, összetekerhető zongora - Tchibo webáruház

A bulikhoz kapcsolódó legnyilvánvalóbb kellék a diszkógömb – a heti ajánlatban pedig ilyet is találunk, ráadásul nem is egyetlen darabot, hanem LED-es égősort 10 kis diszkógömbbel! A tükrös lapocskákkal ragasztott gömbök világosban is érdekes fényhatásokat varázsolnak a lakásba, sötétben viszont a beépített színváltással egészen fergeteges hangulatot teremtenek! Az 55 cm-es bekötőkábel után 15 cm-enként helyezkednek el az egyenként nagyjából 5 cm átmérőjű gömbök, amikhez egy 20 cm-es akasztó is tartozik a könnyebb rögzítés érdekében. A 3 db AA elemmel működő égősort emellett időzítőfunkcióval is ellátták, hogy a lehető legenergiatakarékosabb legyen.

Aki nemcsak táncolni, hanem énekelni is szeret, annak igazán testhezálló kellék a karaokemikrofon bluetooth hangszóróval, amelyen gombnyomásra lehet váltani a normál hang, a visszhangeffektus és a hangtorzítás között. A készülék további gombjai a ki/bekapcsolásra, a további eszközökhöz való csatlakozásra, valamint a hangerő- és a szünetfunkció vezérlésére szolgálnak. A mikrofon mindemellett 10 méteres hatótávolságú Bluetooth 4.2 technológiával is fel van szerelve, de USB-, TF-kártyás, 3,5 mm-es jack dugós, valamint mikro USB csatlakozóval is rendelkezik, így más készülékekről is tud zenét lejátszani – beépített akkumulátorával a választott beállításoktól függően nagyjából 5 órán át.

Világítás

A zene által vezérelt LED-es parti égősorkerékkel igazán egyedi dekorációt biztosíthatunk, hiszen a benne található 48 színes LED elrendezése és 360 fokos funkciója által a falakat és a mennyezetet is hangulatos fénnyel világítják meg, amely a benne található zeneszenzornak köszönhetően a zene ritmusát követve lüktet majd. A kerék – melynek optimális áramellátását csak hálózatról biztosíthatjuk, USB kábelen keresztül– a hozzá tartozó két tesa® ragasztócsík segítségével könnyedén rögzíthető bárhová, hogy aztán egész este tegye a dolgát, és még szuperebb hangulatról gondoskodjon!

A kínálatban azok is találnak érdekes megoldásokat, akik valamilyen hangszeren szeretnék kipróbálni magukat, vagy épp meglévő tudásukat fejlesztenék. A flexibilis elektronikus zongora egy 3 wattos hangszóróval ellátott, összetekerhető piano 49 hagyományos billentyűvel, amelyek 128 különböző hangszer hangján képesek megszólalni, ráadásul 100 kísérőritmus közül is választhatunk a swingtől egészen a rockig – emellett pedig hangeffektusok és demódalok is találhatók a MIDI készülékként is használható eszközön!

Kapcsolódó cikkek

Vezesse könnyebben vállalkozását a Marketplace platformmal

Vezesse könnyebben vállalkozását a Marketplace platformmal

A nagykereskedelemmel foglalkozó vállalkozók tudják, hogy nem könnyű új ügyfeleket szerezni.

Sportruhák között válogattunk - itt a legújabb Tchibo sportruházat!

Sportruházat a Tchibo-tól

A Tchibo sportruházata alkalmas futáshoz, edzéshez, sportoláshoz.