A legjobb játékok az Xbox X sorozathoz

Bemutatjuk az Xbox X-et.
A legjobb játékok az Xbox X sorozathoz

Mi az Xbox X sorozat?

Az Xbox X sorozat egy a Microsoft által kifejlesztett otthoni videó játékkonzol. Ez a 2020-ban piacra dobott játékkonzol már a negyedik generációja az Xbox konzoloknak. Az Xbox X sorozatot egy egyénre szabott 7 nm 3.8 GHz névleges frekvenciájú AMD Zen 2 processzor működteti, és támogatja a legnagyobb 8 K felbontást, valamint a nagy sebességű merevlemez meghajtó jelentősen csökkentik a betöltési időt. Ezzel a technológiával nagyon magas játék minőséget sikerült elérni. Magasabb grafikai áteresztőképesség, képkocka-sebesség, sugárkövetés jellemzi az Xbox X sorozatot. Az Xbox X sorozat rendkívül nagy sikert aratott közvetlenül a piacra dobást követően. Az első 24 órában többet adtak el belőle, mint bármelyik korábbi Xbox termékből.

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik egy jó Xbox X sorozat játék?

A piacra dobott játékoknak egyre magasabb minőségnek kell megfelelniük. A játékfejlesztők optimalizálják a funkciókat, hogy egy tökéletes játékélményt nyújtsanak a játékosoknak. A betöltési idő, a vizuális élmény, képkocka-sebesség, és a smart delivery a legfontosabb tulajdonságai egy Xbox X sorozat játéknak. A vizuális élmény mindig a legfontosabb szempont egy játéknál. A legújabb, új generációs egyedi processzor és technológiákkal, mint pl. változó sebességű árnyékolással, változó frissítésű gyakorisággal, és hardveresen gyorsított Direct X Raytracing technológiákkal a játékok sokkal erősebb és élethűbb vizuális élményt biztosítanak. Az optimalizált frissítési gyakoriságú játékok frissítési gyakorisága magasabb, ami elérheti a 120 másodpercenkénti képszámot. Az egyedi merevlemez technológia nagyon gyors betöltési sebességet biztosít, ami csökkenti a játék betöltési idejét. A Smart delivery egy viszonylag új fogalom, és a Microsoft definíciója szerint arra vonatkozik, hogy csak egyszer kell megvenni a játékot, hogy a legjobb elérhető verzióval játszhasson bármelyik Xbox konzolon. A Smart delivery technológia esetén, ha megveszi a játékot, akkor minden új játékverzióval játszani fog tudni. Ezen kívül, ha egy játékot elmentett egy adott állásnál, akkor a Smart delivery technológia lehetővé teszi, hogy egy másik konzollal folytassa a játékot ugyanarról az állásról.

Legjobb Xbox X sorozat játékok

Különböző játékfejlesztők számos nagyszerű játékot fejlesztettek ki Xbox X sorozatra. A játékok között a valós idejű akciójátékok, pl. lövöldözős játékok, stratégiai játékok vagy szerencsejátékok, mint pl. online kaszinójátékok találhatók meg. Magyarországon az egyik legszínvonalasabb casino online játékokat a Vulkan Vegas kínálja.

Rainbow Six Siege

A Rainbow Six Siege 2015-ben fejlesztették ki és az egyik legnépszerűbb lövöldözős játék lett, amelyen több játékos is játszhat egyszerre. Kezdetben a Rainbow Six Siege nem tűnt valami nagy dobásnak és sokan azt gondolták, hogy a játék nem fog sokáig a piacon maradni. De a játék rácáfolt ezekre a kezdeti jövendölésekre, és már az ötödik sikeres év áll mögötte. Kiderült, hogy a Rainbow Six Siege nem egy egyszerű lövöldözős játék, hanem taktikai érzéket is igényel. Mi a játék célja: egy csoport támadónak el kell foglalni egy védett helyet, és biztosítani kell egy biofegyvert, bombát, vagy kiszabadítani egy túszt, míg a védők csapdát állítanak és megpróbálják a támadókat visszaverni.

The Falconeer

A The Falconeer egy légi lövöldözős játék, ahol egy óriási sólyommal száll körbe és más légi ellenségek ellen kell harcolnia a levegőben és időnként a vízben vagy a szárazföldön. A játék elsősorban a lenyűgöző vizuális hatással bűvöli el a játékosokat. Az egyik legszebb képeket mutató játékról van szó. A játék nagy részében egy nagy térképen repül a sólyommal és különböző küldetéseket kell teljesíteni. Minden egyes küldetésnek különböző története van. A küldetések teljesítése során levelet kell célba juttatni, egy bázis kell megvédeni, és édenkertben.

It takes two

Ez a játék egy lányról szól, aki elhagyja a szüleit, és akik összemennek egy varázslat hatására és különböző kalandokat élnek meg. A lány talál egy könyvet a szerelemről az iskolában és a könyvben különböző varázstrükkök és kifejezések vannak, amelyek segítségével személyeket lehet kisebb méretűre varázsolni. A kalandok során különböző játékokkal kell játszaniuk. Ez egy olyan játék, amellyel állandóan szórakoztathatja a játékost, így nem válik gyorsan unalmassá.

Destiny 2

A Destiny egy másik lövöldözős játék, amelyet 2014-ben dobtak a piacra. A játék a Jupiter holdján, az Európán játszódik, ahol fagyott területek és földalatti létesítmények találhatók. A játékban rendszeresen válthat a játékos listáról egy játékos csoportba. A játéknak stratégiai jellege is van. A következő generációs játékok közé tartozik, ahol nem csak új dolgokkal játszhat, hanem sokkal gyorsabban tölti be a játékokat.

Tetris effect

A Tetris az egyik legnépszerűbb játék, amelynek a története már több évtizedre, a 80-as évek közepére vezet vissza. A játék alapötlete az, hogy különböző alakú elemeket kell a játékosoknak beilleszteni üres területekre. A játéknak kétdimenziós és háromdimenziós verziója is van. A játék akkor ér véget, amikor a játékmező teljesen fel lett töltve. A tetris az egyik legkorábbi videójátékok egyike. A különböző geometriai formák viszont nagyjából azonos méretűek, azaz pl. mindegyik elem négy alapelemből épül fel.

A Tetris effect egy kozmikus környezetben játszható tetris játék. A játékot több játékos játszhatja egyszerre. A Tetris Effect kombinálja különböző audio és vizuális elemeket és egy nagyon élvezetes kozmikus hatást eredményez. A tetrisben a játék gyorsasága rendkívül fontos, mert a játékosok reakcióidején múlik, hogy sikerül-e megtalálni a megfelelő pozíciót a különböző elemekhez. A játékban egy lassító funkció is be van építve, amelynek segítségével néhány másodpercig megállíthatja a játékot, hogy elemezze az adott állást.

Kapcsolódó cikkek

Benzin és dízel autók tisztítása szakszerűen

Benzin és dízel autók motortisztítása szakszerűen

A szakszerű motortisztítás elengedhetetlen.

Uralhatja az Amazon a játékvilágot és az e-kereskedelmet is?

Uralhatja az Amazon a játékvilágot és az e-kereskedelmet is?

Az Epic Games, a sokak által ismert Fortnite mögött álló vállalat digitális játékboltot indított, hogy versenyezzen a Steam-mel, a Valve elsöprően domináns platformjával.

Gamescom 2024 Köln - infók, szállás, hotel

Gamescom 2024 Köln

A 370 ezer embert vonzó tömegrendezvény a vírus alatt online zajlott.