Mit fed fel rólad a Whatsapp profilképed? (1.rész)

Naponta egy új szelfi, fotó egy kisbabáról, kutyáról vagy egy tájkép. Mit árul el egy Whatsapp-profilkép a felhasználóról?
Ilyen vagy Te is? Tipikus Whatsapp profilképek

Kedvelt a pár vagy a fiatal anyuka: Ezeket a profilkép-típusokat valószínűleg mind megtaláljuk, ha végignézzük az ismerőseink listáját. Az alábbi típusok mind megtalálhatók a Whatsapp-felhasználók között. Philippe Wampfler, közösségi-média szakértő szerint „a profilképünkkel a személyiségünk jellegzetes vonását hangsúlyozzuk”. Egy fiatal lány van a képen a barátjával, gondolhatjuk, hogy „ők már együttvannak”.

Bff (best friends forever) fotók
Fotó egy együtt eltöltött ünnepről, egy szilveszter éjszakai ölelésről vagy egy közös 5 km-es futásról: A legjobb barátnők mutatják, hogy mennyire szeretik egymást. Férfiak nemigen tesznek közzé ilyen fotókat.

A fiatal anyuka

Kisbaba hóban, kisbaba süteményt eszik, kisbaba az új Petit Bateau rugdalózóban: A fiatal anyuka nem hagy ki egyetlen lehetőséget sem, hogy a csemetéjét bemutassa a világnak. Ő ahhoz a típushoz tartozik, akinek „mindennap új profilképe lesz”.

Párban vannak

Ő és a társa a strandon, az ágyban, az Eiffel-torony előtt: Jól látszik, hogy nem hagy ki egyetlen alkalmat sem, amikor kettőjükről egy új páros felvételt közölhet, és így mindenkinek megmutathatja: „Nézd csak, mi összetartozunk. Ugye, milyen édesek vagyunk?”

Utazás mániás

Volt már az Amazonas-menti bennszülötteknél, biciklivel Közép-Ázsiában, Volkswagennel
Dél-Amerikában: Az utazás mániás előszeretettel mutatja a barátainak, hogy hol mindenütt
járt már a világon, és milyen gyakran van szerencséje idegen kultúrákkal ismerkedni.Naponta egy új szexi szelfi, egy fotó egy kisbabáról, kutyáról vagy egy tájkép. Mit árul el egy Whatsapp-profilkép a felhasználóról?

Cikkünk folytatása itt olvasható.

Kapcsolódó cikkek

Az iOS 14 Facebook hirdetésekre gyakorolt hatása

Az iOS 14 Facebook hirdetésekre gyakorolt hatása

Az Apple nemrég bevezetett iOS 14-es frissítése a felhasználókra és a hirdetőkre is hatással lesz a jövőben. Röviden összefoglaljuk, hogyan.

Ford Kuga Plug-in Hybrid – Valencia átáll a hibridekre

Ford Kuga Plug-in Hybrid – Valencia átáll a hibridekre

A Ford spanyolországi üzeme kulcsfontosságú Európában, itt készül a háromféle hibrid rendszerrel elérhető új Ford Kuga is.

Miért jó, ha a weboldal több nyelven is elérhető?

Miért jó, ha a weboldal több nyelven is elérhető?

A legtöbb esetben mindig kifizetődő, ha fordítás esetén szakfordító segítségét vesszük igénybe.