Benzin és dízel autók motortisztítása szakszerűen

Magyarországon is elérhető ma már a motortisztító szolgáltatások új generációja.
Benzin és dízel autók tisztítása szakszerűen

Magyarországon is elérhető ma már a motortisztító szolgáltatások új generációja. A TerraClean végzi ezeket a kanadai innovatív szolgáltatásokat. Szolgáltatásaik között szerepel a belső motortisztítás és a probléma elhárítása.

A belső motortisztítás során szabadalmaztatott, egyedülálló berendezések és finomított alifás üzemanyag segítségével távolítják el a motorban lerakódott karbont, kátrányt, lakkokat és egyéb szennyeződéseket.

A TerraClean szolgáltatásai közé tartozik a probléma elhárítása, vagyis gyors és hatékony megoldást kínálnak a gépjárművek érzékeny és speciális alkatrészeinek karbonmentesítésére. Ebbe beletartozik a DPF szűrő, az EGR rendszer, a szívószelep és a szívócsatorna is.

A részecskeszűrő tisztítás egy olyan leszerelés nélküli eljárás, amivel a rossz hatásfokú, eltömődött hibásan működő DPF szűrő teljesen új életre kel.

A TerraClean további szolgáltatásai közé tartozik a szívó szeleptisztítás. Ezt az eljárást a hagyományos szívó és a közvetlen benzinbefecskendezésű motorok szívóoldalon keletkező karbonlerakódások kezelésére alkalmazzák.

Az EGR szelep tisztítás egy nagyon hatékony és nagyon gyors megoldás az EGR rendszerrel szerelt gépjárművek problémájára, amit a felgyülemlett korom lerakódások okoznak.
Ezek a tisztító folyamatok kompatibilisek benzin és dízel járművekkel is. A tisztítást követően ezeknek a járműveknek alacsonyabb lesz a fogyasztása, a motorteljesítmény visszanyerhetővé válik. Emellett az égéskamrák és a kipufogó is sokkal tisztább lesz, nem beszélve arról, hogy a gépjármű sokkal csendesebben fog működni. További előnyök közé tartozik a csökkenő károsanyag kibocsátás is.

Az intenzív TerraClean tisztító eljárások a szívócső lerakódásait is megtisztítják, valamint az eljárások között megtalálható a DPF részecskeszűrő tisztítás, illetve a szolgáltatások során ott van az EGR rendszer megtisztítása, azaz a felgyülemlett lerakódásokat távolítják el, amelyek szén-dioxid és víz formájában távoznak a kipufogócsőből.

A lerakódások ellen több megoldás is létezik. A jó minőségű üzemanyag használata csökkenti a lerakódások kialakulását. A TerraClean motortisztítás általánosan a teljes rendszert tisztítja, amelybe a DPF szűrő és az EGR rendszer is szerepel. A komoly lerakódások kezelésére egy kifejezetten erre a célra kifejlesztett eszközt használnak, ami a DPF és az EGR rendszerekben kialakult komoly lerakódás eltávolítását hivatott elvégezni.

A TerraClean honlapján megtalálható az aktuális partnerek listája. A központ szerviz Dunakeszin található, ahol többek között EGR tisztítást is végeznek, egyéb motortisztító szolgáltatások mellett.

Kapcsolódó cikkek

Uralhatja az Amazon a játékvilágot és az e-kereskedelmet is?

Uralhatja az Amazon a játékvilágot és az e-kereskedelmet is?

Az Epic Games, a sokak által ismert Fortnite mögött álló vállalat digitális játékboltot indított, hogy versenyezzen a Steam-mel, a Valve elsöprően domináns platformjával.

Workshopok gyerekeknek - a modern világ találmánya

Workshopok gyerekeknek - a modern világ találmánya

Bizonyára te is találkoztál már valamiféle workshoppal munkád, vagy egyéb szabadidős tevékenységeid során.