Gamescom 2024 Köln

A 370 ezer embert vonzó tömegrendezvény a vírus alatt online zajlott.
Gamescom 2024 Köln - infók, szállás, hotel

A koronavírus időszaka alatt online került megrendezésre a Gamescom, a németek kedvenc internetes játékexpója. A szervezők videókonferenciákkal és online prezentációkkal igyekeztek színesíteni az eseményt, ami azonban így is csalódást keltett.

“Digitálisan is jók vagyunk” - mondta előzetesen az augusztusi rendezvény főszervezője, Felix Falk. Nyilván azzal számolt, az online Gamescom nem szegheti a játékosok kedvét, akik egyébként is a gép előtt lógnak. Sajnos azonban ez másképp alakult - írja az E-sport magazin.

Elmaradt többek közt a Sony és a Microsoft új játékkonzoljainak bemutatója, ahogyan a legújabb “Fifa” vagy “Call of Duty” sem volt kipróbálható - márpedig a Gamescom épp azért vonz Kölnbe évről évre tömegeket, mert a játékosok ezt a legszívesebben személyesen tennék meg.

Az esemény hangulatához sokaknak hozzátartozik az órákig tartó sorban állás, hogy aztán - a barátaikkal együtt - akár 10 percig is játszhassanak egy új generációs játékkal.

A Gamescom varázsa éppen abban rejlik, hogy személyesen átélhetővé tegye a digitális élményeket. Éppen ezt a személyességét vette el idén az online rendezvény - panaszolták a résztvevők.

Látogass el személyesen a következő kölni Gamescom-ra, itt találsz jó kölni szállásokat hozzá, ha pedig lakásban szeretsz megszállni, akkor itt.

Kapcsolódó cikkek

Találkozás a Facebook Thread-del

Facebook Thread

Egymással összefüggő, összekapcsolt posztokat tehetsz ki.

Vezesse könnyebben vállalkozását a Marketplace platformmal

Vezesse könnyebben vállalkozását a Marketplace platformmal

A nagykereskedelemmel foglalkozó vállalkozók tudják, hogy nem könnyű új ügyfeleket szerezni.

A legfontosabb Samsung Galaxy Tab-ok - melyek a legjobbak?

A legfontosabb Samsung Galaxy Tab-ok - melyek a legjobbak?

A Samsung Galaxy Tab az egyik legnépszerűbb táblagépcsalád a világon.