Spanyolország

A világ egy leglátogatottabb országa Spanyolország, Ibériai-félszigeten. Gazdag történelme és kultúrája, mely széles programlehetőséget kínál a látogatóinak.
Spanyolország

A világ egy leglátogatottabb országa Spanyolország, Ibériai-félszigeten. Gazdag történelme és kultúrája, mely széles programlehetőséget kínál a látogatóinak.

Miért szeretjük? Ha szánunk rá még néhány órányi autózást vagy fél óra pluszrepülést arra, hogy ne az ország közkedvelt észak-keleti csücskét vegyük célba, délebbre, Malaga környékén is nagyon szép tájakra bukkanhatunk. Jó tudni, azonban hogy Afrika közelsége miatt a Costa de Sol, vagyis a napos part sokkal melegebb, mint Spanyolország többi része.

Látnivalók: Malagán akár Antonio Banderas is szembejöhet velünk, lévén itt van a nyaralója. Persze, ennél többet is tartogat számunkra Andalúzia. Száz kilométeres körzetben olyan csodás helyek várnak ránk, mint Granada, a lenyűgöző Alhambrával, a zegzugos Córdoba egyedülálló katedrális-mecsetjével, a Mezquitával, vagy az angol felségterület, Gibraltár a nyüzsgésével. Sevilla pedig a legszebb dél-spanyol város.

Gasztronómia: Isteni a paella, ami rizses egytálétel zöldségekkel, csirkével vagy tenger gyümölcseivel kombinálva. Jól illik hozzá a sangría, a gyümölccsel dúsított vörösbor.

Spanyolországi szállások itt.

Kapcsolódó cikkek

Ciprus - tippek, látnivalók, szállás, hotel

Ciprus - legendák szigete

Cipruson nem csak napozhatsz, remekül szórakozhatsz is.

Punta Cana, Dominikai Köztársaság - tengerparti, karibi nyaralás, a legjavából

Dominikai Köztársaság

A turisták egyik legkedveltebb paradicsoma: Dominikai Köztársaság.

Káli Art Inn - Stílusos szálláshely a Káli medencében, azaz a Balaton-felvidéken

Káli Art Inn - Stílusos szállás a Balaton-felvidéken

Egy csodás helyszín és szállás: Káli Art Inn.