Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa ****superior

Fókuszban a családok és a gyerekek.
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa ****superior

Szálloda, amely tényleg nagy figyelmet szentel a családoknak és a gyereknek, ez szerencsére nem csak reklám szöveg. Az utazók a kisebb testű kutyájukat és a cicájukat is bevihetik a hotelbe! Irány Zalakaros!

A Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa ****superior felkészült a gyermekek és a családok fogadására. Ez több dologból is látszik, az egyiket a szobák jelentik, amelyekből négy fajta létezik. Pár dolog közös bennük, ezek a következők: térítésmentes wifi, LED-es lapos tévé, számtalan tévécsatorna, személyre szabható légkondicionálás és erkély

A standard szobának a mérete 26 és 28 négyzetméter, ezekből 214 található a Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa ****superiorban. A kisgyermekkel érkezők igénybe vehetik az ingyenes babaágyat. Fontos információ, hogy a hatéves kor alatti gyermek ingyen alhat a szállodában!

Ezzel még nem ért véget a gyermekes családoknak történő kedvezés, mert 24 darab családi szobát is létrehoztak. Ez olyan helyet jelent, ahol kettő, standard szobát összenyitnak. Így két légterű, hatalmas szobát kapnak, amelyben jól elfér mindenki.

Aki szereti a nagyobb teret és a kiemeltebb figyelmet, annak a lakosztály javasolt, amely 46 négyzetméteres. Itt már teljesebb a felszereltség, mert vízforraló, Nespresso kávéfőző és széf is megtalálható a szobában.

Aki ennél is többre vágyik a Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa ****superiorban, neki is adódnak lehetőségek: a Superior lakosztály. Ez közel hatvan négyzetméteres területet foglal el, benne az erkély és az előbb felsoroltakon kívül ott a masszázs funkciót is tudó luxus ágy és a jakuzzi.

Visszatérve a gyermekekre. Nem csak a szobáknak a kialakításakor kerültek a fókuszba, hanem a vidám, színes, modern kialakítású szálloda szinte minden szegletében. Az egyik ilyen terület az étterem és a konyha, ahol a gyermekeknek kialakítottak egy menüsort. De ez nem minden, a bárban a kicsik kedvenc csemegéit összegyűjtötték, ezek a kekszek, sütik, gyermekeknek szánt ételek és a fagyi. A kávézóban sok játék is található, ahol a kicsik el tudják foglalni magukat.

Természetesen a fürdő részből sem hagyták ki őket, a Vízipók-Csodapók névre hallgató gyerek részben kedvükre játszhatnak, fürödhetnek. A Park Inn by Radisson Zalakarosban állandóak a gyerekkedvezmények.

Ha a család nem csak fürödni akar, akkor sok más program is elérhető. Például a környék kerékpár túra útvonalai, amelyeken a helyben bérelt kerékpárokkal lehet a legegyszerűbben karikázni. A fenyvespusztai állatsimogató nagyon népszerű az ifjak körében, akik a Kápolnapusztán lévő bivaly rezervátum hatalmas állatait is csodálkozva nézik.

Árak és szállásfoglalás itt!

További zalakarosi hotelek itt!

Kapcsolódó cikkek

Reykjavík

Reykjavík

A titkok nélküli hely: Reykjavík.

Punta Cana, Dominikai Köztársaság - tengerparti, karibi nyaralás, a legjavából

Dominikai Köztársaság

A turisták egyik legkedveltebb paradicsoma: Dominikai Köztársaság.

Berlin

Berlin

Európa egyik legizgalmasabb helye, Berlin.