Káli Art Inn - Stílusos szállás a Balaton-felvidéken

Káli-medence a Balaton-felvidék egyik legértékesebb gyöngyszeme. 15 egyedien berendezett szobával, SPA részleggel, étteremmel várja vendégeit.
Káli Art Inn - Stílusos szálláshely a Káli medencében, azaz a Balaton-felvidéken

A Káli Art Inn nem egyszerű falusi apartman. A Balatonhoz közel fekvő, elbűvölő szépségű, mediterrán hangulatú Káli-medence 1984 óta természetvédelmi terület. Az utak mentén mindenütt rengeteg a levendula, a rozmaring és a mandulafa. A környék faunáján is meglátszik, hogy különleges helyen járunk: lépten-nyomon találkozhatunk gólyákkal, fácánokkal, nyulakkal, sőt néha még őzekkel is. A Káli Art Inn a Káli-medence közepén elhelyezkedő Köveskálon található.

Megszállhatunk a főépület 8 dupla, illetve kétágyas szobájában, vagy ha romantikus magányra vágyunk, a „kék” vagy „fehér” házakban. Ezek a főépülettől távolabb találhatók, de a tulajdonosok kérésére szívesen bevisznek bennünket a faluba mikrobusszal, illetve kerékpárokat is biztosítanak, ha sportosan szeretnénk felfedezni a környéket.

A szobák mind-mind különböző hagyatékból vásárolt, eredeti, rusztikus bútorokkal, kiegészítőkkel vannak berendezve, amelyek csak tovább fokozzák a romantikus hangulatot.

A gasztronómiai élmények abszolút felülmúlhatatlanok: olyan menüket ehetünk végig, melyeket – kis túlzással – legközelebb csak egy toscanai faluban kóstolhatnánk meg.

A szálló különlegessége, hogy gondoltak a kreatív hobbik szerelmeseire is. A főépület tetőterében műterem üzemel, ahol kérésre bárkit megtanítanak a festészet alapjaira. Az akt- és portréfestészethez külön ágy vehető igénybe, sőt ha szükséges, akár modelleket is biztosítanak.

Árak, és szállásfoglalás itt.

További Káli-medencei, Balaton-felvidéki szállások pedig itt.

Kapcsolódó cikkek

Táncolj! – és a zene is megjön

Táncolj! – és a zene is megjön

Cesare Negri egykori táncos szerint „a tánc a lélek érzéseit a test mozdulataival fejezi ki, és méltó arra, hogy a zenéhez és a költészethez hasonló szerepet töltsön be”. Nem véletlen, hogy ennek a művészeti ágnak is megvan a maga világnapja: 1982 óta tar

Ciprus - tippek, látnivalók, szállás, hotel

Ciprus - legendák szigete

Cipruson nem csak napozhatsz, remekül szórakozhatsz is.

Káli Art Inn - Stílusos szálláshely a Káli medencében, azaz a Balaton-felvidéken

Káli Art Inn - Stílusos szállás a Balaton-felvidéken

Egy csodás helyszín és szállás: Káli Art Inn.