Hotel Bonvino - Éld át Badacsonyt!

Badacsonyban található a Hotel Bonvino Wine & Spa, mely Magyarország első aktív és borszállodája.
Hotel Bonvino Wine & Spa - Badacsony

Badacsonyban található a Hotel Bonvino Wine & Spa, mely Magyarország első aktív és borszállodája.

Hotel a festői borvidéken, a Balaton Felvidéki Nemzeti Park területén, Badacsony központjában található. Legyen a vendégük és fedezze fel a környék és az egyedi hangulatú szálloda által kínált élményeket. Bor, aktivitás, wellness. Megmutatjuk Badacsony, a Vulkánok völgye és a Balaton romantikus, sokaknak ismeretlen arcát, szépségét: különleges kirándulásokra, nordic walking túrákra, pincelátogatásokra, borvacsorákra, lovaglásra, vártúrára és még számtalan különleges programra csábítjuk a bor és az aktivitás jegyében.

„Szobáink minden apró szeglete mesél a környékről, a Balatonról, a bor és a szőlőkultúráról. Nálunk mind a 48 szoba sajátos üzenetet hordoz!”

„Az aktív pihenést selfness szolgáltatások egészítik ki: kiválóan felszerelt wellness részleg, jóga, önfejlesztő és szórakoztató programok, tematikus napok, hétvégék várják vendégeinket.”

„A régióra jellemző specialitások (mangalica, kecskesajt), nemzetközi ételkülönlegességek, tradicionális magyar ételek, diétás és reformételek, több mint 100 féle bor a borlapon, kávé és tea különlegességek, alkoholmentes italok bármelyikét megtalálja éttermünkben és borbárunkban.”

„Hotelünk ideális rendezvény- és konferencia helyszín, hiszen Badacsony szívében, csodálatos balatoni környezetben, a nagyvárosi zajtól távol zavartalanul tarthatók meg a különböző programok.”

Árak és szállásfogalás itt!

Kapcsolódó cikkek

Hotel Bonvino Wine & Spa - Badacsony

Hotel Bonvino - Éld át Badacsonyt!

Egy remek borszálloda: Hotel Bonvino

Punta Cana, Dominikai Köztársaság - tengerparti, karibi nyaralás, a legjavából

Dominikai Köztársaság

A turisták egyik legkedveltebb paradicsoma: Dominikai Köztársaság.

Táncolj! – és a zene is megjön

Táncolj! – és a zene is megjön

Cesare Negri egykori táncos szerint „a tánc a lélek érzéseit a test mozdulataival fejezi ki, és méltó arra, hogy a zenéhez és a költészethez hasonló szerepet töltsön be”. Nem véletlen, hogy ennek a művészeti ágnak is megvan a maga világnapja: 1982 óta tar