Táncolj! – és a zene is megjön

Cesare Negri egykori táncos szerint „a tánc a lélek érzéseit a test mozdulataival fejezi ki, és méltó arra, hogy a zenéhez és a költészethez hasonló szerepet töltsön be”. Nem véletlen, hogy ennek a művészeti ágnak is megvan a maga világnapja: 1982 óta tartják meg a nemzetközi táncnapot, mégpedig minden év április 29-én. Ezen a napon a világ minden táncát megünneplik.
Táncolj! – és a zene is megjön

Véredben van a ritmus?

Nem kell profi táncosnak lenned ahhoz, hogy szeresd a zenét, és örömöt lelj a bugizásban. Érthető, hiszen endorfint termel, erősít, alakot formál és megnyugtat. Ahhoz azonban, hogy fejleszd mozgáskultúrádat, nem biztos, hogy elég lesz a mobilodra letöltött applikációra ráznod a négy fal között. Akkor hát mit tehetsz azért, hogy fejlődj? Először is nem árt egy tanár, illetve egy partner. Egyrészt beiratkozhatsz egy tánciskolába, vagy ha még iskolába jársz, érdemes ellátogatnod a PEOPLE TEAM 7–17 éveseknek szóló nyári tánctáborába.

Mindenki fejlődik

A PT új generációs kecskeméti táborai egy-egy héten át, három turnusban elérhetők, ottalvós és bejárós változatban egyaránt. A turnusok július 25–31., augusztus 1–7. és augusztus 8–14. között tartanak, a két tucat tábor között pedig – a MOZGÁS + RITMUS csomagon belül, a sporttábor mellett – természetesen megtalálható a táncszekció is. A részvételnek nem feltétele a tánctudás, csupán a ritmus szeretete. Lehetsz kezdő vagy gyakorló táncos, az elmúlt évek tapasztalatai alapján biztos, hogy elsajátítasz valami újdonságot.

Ezekre számíthatsz

Lesz pörgés, forgás, kevés akrobatika, salsa, zumba, társastánc, és sok egyéb, aminek a végén a többi táborlakónak is bemutatjátok a közösen kialakított koreográfiát. Semmi sem kötelező, a fő, hogy élvezd, amit csinálsz. Kattints ide, és kukkants bele, milyenek voltak az eddigi alkalmak! Ha tetszik, amit látsz, beszéld meg szüleiddel, hová mennél idén július–augusztusban, és kérd meg őket, hogy töltsék ki a jelentkezési lapot. Étel, ital, szállás, délelőtti tematikus és délutáni szabad programok várnak rád a rengeteg élmény mellett.Ilyen lesz idén a tánctábor:


Ilyen lesz idén a cirkusztábor:


Ilyen lesz idén a dróntábor:

Kapcsolódó cikkek

Berlin

Berlin

Európa egyik legizgalmasabb helye, Berlin.

Hotel Bonvino Wine & Spa - Badacsony

Hotel Bonvino - Éld át Badacsonyt!

Egy remek borszálloda: Hotel Bonvino.

Olaszország, Szicília

Olaszország, Szicília

A világ minden táján kedvelik Olaszországot.