Miért töltsd a Maldív-szigeteken a nászutadat?

A Maldív-szigetek kihagyhatatlan, nászútra pedig nehezebb ennél romantikusabb úticélt mondani.
Maldív-szigeteki nászút - tényleg jó választás?

Miért töltsd a Maldív-szigeteken a nászutadat?

Az esküvő az egyik legvarázslatosabb nap egy ifjú pár életében, de a nászút is csodálatos, hiszen ez az első olyan közös élmény a pár életében, amikor végre kettesben lehetnek, gondtalanul örülhetnek, hosszabb időt együtt tölthetnek, és ahol kipihenhetik az esküvőszervezés fáradalmait. A világon, az egyik legromantikusabb helyszín, ahová a nászutasok előszeretettel utaznak, a Maldív-szigetek.

A Maldív-szigetek nászutasokra várva

A Maldív – szigeteken sok olyan szállás található, ahová kifejezetten nászutas párokat várnak, hiszen az adott helyszín látnivalói romantikus hangulatot teremtenek. A Maldív-szigetek, az Indiai-óceánon található. A szigetország 1192 szigetből áll, amelyből körülbelül kétszázat laknak csupán, és 87 sziget csakis a turistákat, illetve a nászutasokat várja. A homokos óceánpartnál, az égbe nyúló pálmafáknál és a gyönyörű lagúnáknál romantikusabbat el sem lehetne képzelni. A Maldív-szigeteket ábrázoló képek is szépségesek, de a valóság minden képzeletet felülmúl. Minden szigeten egy-egy hotel található. A repülőtérről többnyire hidroplánnal, vagy gyorshajóval lehet eljutni az adott sziget szállodájába. Az apró szigeteken és a hotelben, vagy bungalóban minden úgy van kialakítva, hogy ott minden nászutas jól érezze magát. A kilátás mindenhonnan csodálatos, akármelyik szállodát is választjuk. Aki egyszer ellátogat erre a csodálatos szigetre, nem csak örökre az elméjébe ég a simogató homok, a lagúnák és a pálmafák látványa, de egész életében vissza fog ide vágyni.

Aktív időtöltés nászutasoknak

Amennyiben a nászutasok ki szeretnének kicsit mozdulni a bungaló nyújtotta kényelemből és aktívabb tevékenységre vágynak, ezt is megtehetik, hiszen számtalan lehetőség van például a búvárkodásra. A víz alatti csodálatos élővilág, a korallzátonyok szintén magas fokú élményben részesítenek bárkit. A szerelemesek találkozhatnak delfinekkel, teknősökkel, olyan állatokkal, amelyek csakis az Indiai-óceánban élnek, és ha szerencséjük van, még cápákat is láthatnak teljes életnagyságban. Akiknek van már tapasztalata a búvárkodásban, azoknak nem kell búvártanfolyamon részt venniük, viszont, akiknek viszont nincs tapasztalata, egy rövid gyorstalpaló nélkül, nem merülhetnek.

A vízi sportok szerelmeseinek nem kell aggódni, hiszen számtalan lehetőség van az aktív időtöltésre is. A Maldív-szigeteken lehet szörfözni, kajakozni, vízisízni, jetskizni is.

Szárazföldi tevékenységek nászutasoknak

Azok, akik elsősorban szárazföldi tevékenységre és olyan kikapcsolódásra vágynak, amely feltölti őket energiával, választhatnak a jóga vagy a meditáció közül, hiszen majdnem minden üdülőhely felkínál ilyen lehetőségeket is a pároknak.

A különféle, páros masszázsok, a virágfürdő és az arckezelések is nagyon népszerűek a nászutasok körében. Vannak olyan szállodák, ahol akár mindennap igénybe lehet venni az organikus kókuszolajos masszázskezeléseket, illetve saját jóga pavilon biztosítja a testi és lelki feltöltődést.

Vízen lebegő bungalók és víz alatti üdülés

A Maldív-szigeteken mindig találkozhatunk valami olyan különlegességgel, amelyben még soha nem volt részünk. Nyilván, már az egy feledhetetlen élmény, ha mezítláb sétálgatunk az Indiai-óceán partján, vagy este a párunkkal egyetemben a naplementében gyönyörködünk, majd fáradtan és elcsigázva egy pálmafákkal körülvett parti bungalóban hajtjuk álomra a fejünket. A vízben „lebegő” bungalók is hihetetlen élményt adnak, de pl. a Conrad Maldives Rangali Island***** különleges szépségét és víz alatti világát, luxusát soha nem fogják a nászutasok elfelejteni. A Muraka, vagyis a Korall elnevezésű villa 5 méterrel a víz alatt fekszik az Indiai-óceánban. A víz alatt kialakított szobák fala teljesen átlátszó, amely csodás kilátást biztosít az óceán semmihez sem fogható élővilágára. Míg az alsó szint az óceán mélyére biztosít kilátást, addig a szálloda felső szintjéről az nyílt óceánban gyönyörködhetünk.

Hajókázás és éjszakai horgászat

A Maldív-szigeteken hajókázásra is van lehetőség. A hajó a különböző szigetek felé lavíroz, amelyeket aztán közelebbről is meg lehet csodálni. Horgász expedíciókat is szerveznek. Nincs is annál jobb kikapcsolódás, mint az óceánban ringatózó hajóban állva tartani a kezünkben a horgászbotot, és közben a naplementében gyönyörködni életünk párjával, akivel éppen a nászutunkat töltjük.

Maldív-szigeteki szállások itt!

Kapcsolódó cikkek

Berlin

Berlin

Európa egyik legizgalmasabb helye, Berlin.

Irány Székesfehérvár!

Irány Székesfehérvár!

Magyarországnak egyik érdekes városa Székesfehérvár. Sok látnivaló és érdekesség van itt. Mutatjuk is, melyek ezek!

Bali - mennyei egy sziget!

Bali - mennyei egy sziget!

Ha hazánkban hullik a hó és nyári forróságra vágysz, irány Bali!