Miért töltsd a Maldív-szigeteken a nászutadat?

A Maldív-szigetek kihagyhatatlan, nászútra pedig nehezebb ennél romantikusabb úticélt mondani.
Maldív-szigeteki nászút - tényleg jó választás?

Miért töltsd a Maldív-szigeteken a nászutadat?

Az esküvő az egyik legvarázslatosabb nap egy ifjú pár életében, de a nászút is csodálatos, hiszen ez az első olyan közös élmény a pár életében, amikor végre kettesben lehetnek, gondtalanul örülhetnek, hosszabb időt együtt tölthetnek, és ahol kipihenhetik az esküvőszervezés fáradalmait. A világon, az egyik legromantikusabb helyszín, ahová a nászutasok előszeretettel utaznak, a Maldív-szigetek.

A Maldív-szigetek nászutasokra várva

A Maldív – szigeteken sok olyan szállás található, ahová kifejezetten nászutas párokat várnak, hiszen az adott helyszín látnivalói romantikus hangulatot teremtenek. A Maldív-szigetek, az Indiai-óceánon található. A szigetország 1192 szigetből áll, amelyből körülbelül kétszázat laknak csupán, és 87 sziget csakis a turistákat, illetve a nászutasokat várja. A homokos óceánpartnál, az égbe nyúló pálmafáknál és a gyönyörű lagúnáknál romantikusabbat el sem lehetne képzelni. A Maldív-szigeteket ábrázoló képek is szépségesek, de a valóság minden képzeletet felülmúl. Minden szigeten egy-egy hotel található. A repülőtérről többnyire hidroplánnal, vagy gyorshajóval lehet eljutni az adott sziget szállodájába. Az apró szigeteken és a hotelben, vagy bungalóban minden úgy van kialakítva, hogy ott minden nászutas jól érezze magát. A kilátás mindenhonnan csodálatos, akármelyik szállodát is választjuk. Aki egyszer ellátogat erre a csodálatos szigetre, nem csak örökre az elméjébe ég a simogató homok, a lagúnák és a pálmafák látványa, de egész életében vissza fog ide vágyni.

Aktív időtöltés nászutasoknak

Amennyiben a nászutasok ki szeretnének kicsit mozdulni a bungaló nyújtotta kényelemből és aktívabb tevékenységre vágynak, ezt is megtehetik, hiszen számtalan lehetőség van például a búvárkodásra. A víz alatti csodálatos élővilág, a korallzátonyok szintén magas fokú élményben részesítenek bárkit. A szerelemesek találkozhatnak delfinekkel, teknősökkel, olyan állatokkal, amelyek csakis az Indiai-óceánban élnek, és ha szerencséjük van, még cápákat is láthatnak teljes életnagyságban. Akiknek van már tapasztalata a búvárkodásban, azoknak nem kell búvártanfolyamon részt venniük, viszont, akiknek viszont nincs tapasztalata, egy rövid gyorstalpaló nélkül, nem merülhetnek.

A vízi sportok szerelmeseinek nem kell aggódni, hiszen számtalan lehetőség van az aktív időtöltésre is. A Maldív-szigeteken lehet szörfözni, kajakozni, vízisízni, jetskizni is.

Szárazföldi tevékenységek nászutasoknak

Azok, akik elsősorban szárazföldi tevékenységre és olyan kikapcsolódásra vágynak, amely feltölti őket energiával, választhatnak a jóga vagy a meditáció közül, hiszen majdnem minden üdülőhely felkínál ilyen lehetőségeket is a pároknak.

A különféle, páros masszázsok, a virágfürdő és az arckezelések is nagyon népszerűek a nászutasok körében. Vannak olyan szállodák, ahol akár mindennap igénybe lehet venni az organikus kókuszolajos masszázskezeléseket, illetve saját jóga pavilon biztosítja a testi és lelki feltöltődést.

Vízen lebegő bungalók és víz alatti üdülés

A Maldív-szigeteken mindig találkozhatunk valami olyan különlegességgel, amelyben még soha nem volt részünk. Nyilván, már az egy feledhetetlen élmény, ha mezítláb sétálgatunk az Indiai-óceán partján, vagy este a párunkkal egyetemben a naplementében gyönyörködünk, majd fáradtan és elcsigázva egy pálmafákkal körülvett parti bungalóban hajtjuk álomra a fejünket. A vízben „lebegő” bungalók is hihetetlen élményt adnak, de pl. a Conrad Maldives Rangali Island***** különleges szépségét és víz alatti világát, luxusát soha nem fogják a nászutasok elfelejteni. A Muraka, vagyis a Korall elnevezésű villa 5 méterrel a víz alatt fekszik az Indiai-óceánban. A víz alatt kialakított szobák fala teljesen átlátszó, amely csodás kilátást biztosít az óceán semmihez sem fogható élővilágára. Míg az alsó szint az óceán mélyére biztosít kilátást, addig a szálloda felső szintjéről az nyílt óceánban gyönyörködhetünk.

Hajókázás és éjszakai horgászat

A Maldív-szigeteken hajókázásra is van lehetőség. A hajó a különböző szigetek felé lavíroz, amelyeket aztán közelebbről is meg lehet csodálni. Horgász expedíciókat is szerveznek. Nincs is annál jobb kikapcsolódás, mint az óceánban ringatózó hajóban állva tartani a kezünkben a horgászbotot, és közben a naplementében gyönyörködni életünk párjával, akivel éppen a nászutunkat töltjük.

Maldív-szigeteki szállások itt!

Kapcsolódó cikkek

Bali - mennyei egy sziget!

Bali - mennyei egy sziget!

Ha hazánkban hullik a hó és nyári forróságra vágysz, irány Bali!

Káli Art Inn - Stílusos szálláshely a Káli medencében, azaz a Balaton-felvidéken

Káli Art Inn - Stílusos szállás a Balaton-felvidéken

Egy csodás helyszín és szállás: Káli Art Inn.

Olaszország, Szicília

Olaszország, Szicília

A világ minden táján kedvelik Olaszországot.