Felejthetetlen nyári gyermektábor a PEOPLE TEAM csapatával

A PEOPLE TEAM-gyermektábor idén ismét vár minden olyan 7 és 17 év közötti gyereket, akik szeretnék a szünidejüket tartalmas programokkal színesíteni.
Felejthetetlen nyári gyermektábor a PEOPLE TEAM csapatával

A PEOPLE TEAM-gyermektábor idén ismét vár minden olyan 7 és 17 év közötti gyereket, akik szeretnék a szünidejüket tartalmas programokkal színesíteni. A hazánkban egyedülállónak számító táborozási lehetőség idén is a kecskeméti Neumann János Egyetem Homokbányai Kollégiumában kap helyet. A közösség 1991 óta foglalkozik gyermektáboroztatással, így a közel három évtized alatt több generáció is részt vehetett Palotás Attila Ater és csapata különleges, fesztiválszerű táboraiban.

A nyári táborok egy életre szóló kalandot jelenthetnek, ahol a gyerekek nemcsak kiszakadhatnak a megszokott környezetükből, hanem számtalan hasonló érdeklődésű kortárssal is megismerkedhetnek. Itt még a különcök is találkozhatnak rokonlelkekkel, akikkel együtt elmélyülhetnek a szaktáborok adta lehetőségekben. A PEOPLE TEAM-gyermektábort felkészült pedagógusok vezetik, akik mellett koordinátorok egyengetik a diákok mindennapjait, és segítik őket, amiben csak lehet.

A diákok a délelőtti témafoglalkozásokon számos különös-különleges témába is mélyebb betekintést nyerhetnek a cash flow-tól a média világán át a filmek, a színház, illetve a YouTube-sikerek világába. A tudományok iránt rajongó fiataloknak lehetőségük lesz beleásni magukat a drónépítés rejtelmeibe, a techvilág újdonságaiba, a programozásba vagy a 3D-tervezésbe – szakszerű segítők által levezényelt, ám leginkább saját, önálló ötletekből fakadó projektek keretében. A vitacsoportok mellett a szervezők előadókat, ismert embereket is rendszeresen megszólaltatnak, akik a tábor interaktív jellege miatt könnyedén, ám nagy szakmai biztonsággal és tapasztalattal válaszolnak a tudást felszívni akaró gyerekek legrafináltabb kérdéseire is.

A délutáni elfoglaltságok fakultatív jellegűek, így összességében minden táborlakó eldöntheti, hogy egy-egy nap hova, milyen csoporthoz társulna szívesen. A csapatjátékok mellett a sport, azon belül is a frizbi, a fallabda, a tenisz, a röplabda, illetve a harcművészetek kapnak kiemelt figyelmet, jóllehet a tánc, a zene és a képzőművészetek is bemutatkoznak egy-egy eseményen. Az 5-15 fős csapatfoglalkozások után az este a show-ké, a vidámságé és az önfeledt szórakozásé. A PEOPLE TEAM nyári tábora idén is várja azokat az iskolásokat, akik szívesen csatlakoznának a turnusok valamelyikéhez, hogy aktív pihenéssel, agytornával, kalandokkal töltsenek egy izgalmas hetet.

Kapcsolódó cikkek

Káli Art Inn - Stílusos szálláshely a Káli medencében, azaz a Balaton-felvidéken

Káli Art Inn - Stílusos szállás a Balaton-felvidéken

Egy csodás helyszín és szállás: Káli Art Inn.

Horvátország

Horvátország

Az egyik legkedveltebb úticél a magyarok között: Horvátország

Punta Cana, Dominikai Köztársaság - tengerparti, karibi nyaralás, a legjavából

Dominikai Köztársaság

A turisták egyik legkedveltebb paradicsoma: Dominikai Köztársaság.