Russian Volume szempilla hosszabbítás

A nyugati nők legkedveltebb sminkelhető terepe a szem, de ezen belül is inkább a szempillák.
Szempilla építés, hosszantartó, ívelt szempillák - a Russian Volume szempilla hosszabbítás - 3D szempilla, 4D szempilla, 5D szempilla, 6D szempilla

A nyugati nők legkedveltebb sminkelhető terepe a szem, de ezen belül is inkább a szempillák. Talán nem is fektetünk egész életünk során más sminktermékbe annyi pénzt, mint hogy megtaláljuk a tökéletes szempillaspirált, ami minden igényünket kielégíti. Időközben azonban, a mindennapos spirálozás nem nyújtja a várt eredményt, hiszen az ébenfekete, kissé ívelt pillák megszokottá válnak. Ilyen esetben érdemes a tartós szempilla hosszabbítás irányába elmozdulni.

A piac számtalan technikát és minőséget kínál, de az egyik legmegbízhatóbb mindezek közül a Russian Volume technika. Minden nő ragyogó és üde tekintetre vágyik, amellyel elcsábíthatja a párját egy esti romantikázás után vagy tekintélyt és tiszteletet parancsolhat a munkatársai előtt, netán a magabiztos kiállásának az egyik külső megerősítőjeként vágyik a szép szemet körbeölelő dús hatásra. Mindehhez már nem kell a minden egyes nap perceket tölteni a spirálozással, ami nem is feltétlen hozza a várt eredményt.

Mi is az a Russian Volume és miben más a viselése?

A Russian Volume technika, egy olyan szempilla építést jelent, amely a könnyű pillaszálaknak köszönhetően nem nehezíti el a saját szálakat és végeredményként az ívelt, hollywood-i nyitott tekintetet kapjuk. A szempilla styling alapja ebben az esetben darabonként egy 0.0.7-es vastagságú pilla, amelyet az eredeti szálainkra ragasztanak fel, egy úgynevezett Flex Fusion termékkel. A könnyebb anyagnak köszönhetően egy-egy eredeti pillára akár 3-5 szál is felaplikálható, így a dús hatás garantált. Ennek köszönhetően érhető el az igazi volume lashes hatás, amelyet a legtöbb szempillaspirál csak ígérni tud.

Hogyan zajlik a folyamat és meddig tart a hatás?

A megfelelő szakemberen túl nagyon fontos az előkészítés is, ami egy szemkörnyéki tisztítással kezdődik. Joós Mária Márta, az Xtreme Lashes okleveles szempilla-stylistja az alapokban látja a tartós és hatásos eredményt. Vendégein elsőként, a szemkörnyéki tisztítást végzi el, majd szálanként felhelyezi a pillákat a szemformához igazítva. A művelet nagyjából egy-másfél órát vesz igénybe, ami alatt a vendégek többsége el is szokott szenderedni. A hagyományos szempilla építéssel ellentétben a volume lashes pillákat, már 3 órával a felrakás után érheti víz anélkül, hogy megbomlana a szép pillasor. Különösebb odafigyelést nem igényel a gondozása, napi egyszeri átféslésen kívül. Leginkább arra érdemes odafigyelni, hogy ne dörzsöljük rendszeresen a szemkörnyéket, hogy minél később válljanak le a felragasztott darabok. A hatás 3-4 hét múlva kezd elmúlni, ekkor érdemes újra felkeresni a szakemert pótlás céljából.

A Russian Volume Lashes technikáról és Joós Mária Márta szakmai ambícióiról a http://muszempillas.hu oldalon lehet bővebb tájékoztatást találni. Személyes konzultációt és szempilla stylingot pedig, Budapesten, az Andrássy úti Zsidró Szalonban nyújt kedves jelenlegi és leendő vendégei számára egyaránt. Az időpontfoglalásért a +36302411155 számon érdemes érdeklődni.

A Műszempillás Facebook oldalt pedig itt lehet követni!

Kapcsolódó cikkek

Pici a konyha? Süss kicsiben! Itt a minisütő!

Pici a konyha? Süss kicsiben! Itt a minisütő!

Léteznek már olyan, kicsi, kompakt méretű sütők, amiknek nem kell nagy hely a konyhában.