Koktéljég, kockajég, zúzott jég - jégkocka rendelés, jég házhozszállítás

Itt az Artificer, a modernkori jegesember!
Koktéljég, kockajég, zúzott jég - jégkocka rendelés, jég házhozszállítás

Itt az Artificer, a modernkori jegesember!

Manapság egyre többen szeretik a jól elkészített, minőségi italokat, koktélokat. Azok, akik ittak már kézműves jéggel készített italt egy szállodában, vagy egy bárban, nagyon is jól tudják, hogy egy koktél, és egyes alkoholos ital lelke a jég, amelyen sok minden múlik. A jégkészítő gépek is hasznosak lehetnek egyes esetekben, hiszen számos előnyük van. Az ilyen jégkészítő gépek egyik nagy előnye, hogy hordozhatóak és viszonylag gyorsan képesek jeget gyártani. Előnyük közé tartozik a könnyű és egyszerű használhatóság, illetve, hogy sok jeget tudnak egyszerre készíteni. Ezek a gépek változatos jégformák készítését is lehetővé teszik. Azonban, olyan minőséget talán egyik gép sem tud produkálni, mint amilyen a kézműves jég minősége. Hiszen a kézműves jég, tiszta, áttetsző, nincs benne szennyeződés és ez a minőség, garancia, a kézműves jégből készült italok minőségére is igaz.

ArtifICEr, a kézműves jeges

A legtöbb ötlet, talán akkor valósulhat meg, ha nem hosszas tervezgetést követően, hanem egy véletlenszerű ötlet talaján jön létre. Mint, ahogyan a Galambos fivérek esetében, akik láttak egy videót, furgonba pattantak és meg sem álltak Lengyelországig, hogy aztán egy jégtömbkészítő géppel térjenek haza. A családi garázst vették birtokba, hogy kézműves jeget gyártsanak, csomagoljanak, és a jég kiszállítás is a szolgáltatásaik közt szerepel. A kézműves jég mellett, zúzott jeget és kockajeget is gyártanak, bár ezzel nincs teendőjük, hiszen a gép végzi a dolgát, a fivérekre csak a csomagolás és a kiszállítás terhe hárul.

Hová szállítanak?

A garázsban indult kis vállalkozás, ma már egy igazi vállalkozássá nőtte ki magát, hiszen Budapesten, a 11. kerületben nyitották meg a jégműhelyüket, hogy minél profibban tudják kiszolgálni az egyre szélesedő vevőkörüket, hiszen egyre több megrendelése van a testvérpárnak, Máténak és Ádámnak. A megrendelők legfőképpen bárok, szállodák, éttermek, de a fivérek célja az, hogy kézműves jég által nyújtott és biztosított minőséget a kisebb vendéglátóegységekkel is megismertessék. Bátrak és mernek nagyot álmodni, hiszen még tavaly alapították a cégüket, és máris kacérkodnak a más városokban történő terjeszkedéssel, sőt külföld felé is kacsingatnak. Azonban elsődleges és jelenlegi céljuk egyelőre még csak az, hogy Budapesten egyre több megrendelésük legyen, szeretnék, ha egyre többen megtapasztalnák a kézműves jég által nyújtott élményt.

A termékek minősége mellett, az is fontos számukra, hogy a bárokba betérő, vagy a szállodavendégek is maximálisan elégedettek legyenek, amikor úgy döntenek, hogy egy olyan bárba, vagy szállodában fogyasztanak el egy koktélt, vagy italt, amely hűsítő élményét, az általuk készített kézműves jég adja. A Galambos fivérek mottója az, hogy a vendég, nem pusztán az italból, hanem az italba kerülő jégből is a legjobbat érdemli.

Kapcsolódó cikkek

Vezesse könnyebben vállalkozását a Marketplace platformmal

Vezesse könnyebben vállalkozását a Marketplace platformmal

A nagykereskedelemmel foglalkozó vállalkozók tudják, hogy nem könnyű új ügyfeleket szerezni.

Céget szeretnél alapítani? Jó, de milyet?

Céget szeretnél alapítani? Jó, de milyet?

A cégalapítás előtt állók gyakran dilemmában vannak, hogy milyen céget is alapítsanak.

Szempilla építés, hosszantartó, ívelt szempillák - a Russian Volume szempilla hosszabbítás - 3D szempilla, 4D szempilla, 5D szempilla, 6D szempilla

Russian Volume szempilla hosszabbítás

Ha hosszú pillákra vágysz: Russian Volume szempillahosszabbítás