Hogyan szerezhetünk bitcoint?

Világszerte rengeteg felhasználónak köszönhetően működhet a kriptovaluták legismertebbikének hálózata. A bitcoin 2009-ben vált elérhetővé a (fórumon) Satoshi Nakamoto néven ismert embernek köszönhetően.
Hogyan szerezhetünk bitcoint?

Az azóta eltelt időben rengeteget változott a hálózat, ami lehetővé teszi az emberek számára, hogy úgy bonyolítsanak le kereskedelmi ügymeneteket, hogy azt nem ellenőrzi egy felsőbb, harmadik fél.

A bankok és kormányzatok kihagyása viszont nem jelenti azt, hogy nincs szükség a tranzakciók ellenőrzésére, jóváhagyására. Ez pusztán más formában, kölcsönös konszenzuson alapulva zajlik. Ma már ennek a kifejezetten vonzó tulajdonságának köszönhetően a világon egyre több helyen népszerű fizetőeszközről beszélhetünk, ami hivatalos fizetőeszköznek számít Salvadorban, de többek közt az amerikai vállalatok harmada is elismeri, de el is fogadja szolgáltatásaiért cserébe.

A bitcoin szerzés egyik legértelemszerűbb módja a kereskedelem, amire például itt: btcloopholepro.com/hr is lehetőségünk van. Léteznek bitcoin automaták is, ezek már Magyarországon is több helyen elérhetőek. Szert tehetünk továbbá termékek és szolgáltatások eladásával is a kriptovalutára, ha ilyen áron kínáljuk őket vevőinknek. De akár az átváltás is lehetséges megoldás, amire a bitcoin tőzsde kínál lehetőséget.

Ha félünk belevágni, de furdalja az oldalunkat a kíváncsiság, akkor az olyan automatizált szoftverek, amilyen például itt: bitcoincodefinland.com elérhető, megkönnyítik a dolgunkat. A piac egyik legmegbízhatóbb alkalmazásával nem kell naphosszat elemezni a piaci helyzetet, lehetőségeket, hiszen ezt biztosítja számunkra a szoftver, felmérve a kockázatokat, stratégiákat. Mindez tehát azt jelenti, hogy komolyabb előképzettség nélkül is csatlakozhatunk a globális piachoz, ami a jövő egyik legnagyobb reménységének tranzakcióit bonyolítja.

Az online trendek megismerése rengeteg időt emészt fel, de az okos szoftverek, illetve a mögöttük álló professzionális csapat segítségével nem csak a szakavatottak profitálhatnak a bitcoinok kereskedelméből, akár rövid idő alatt is.

Kapcsolódó cikkek

Ilyen vagy Te is? Tipikus Whatsapp profilképek

Mit fed fel rólad a Whatsapp profilképed? (1.rész)

Naponta egy új szelfi, fotó egy kisbabáról, kutyáról vagy egy tájkép. Mit árul el egy Whatsapp-profilkép a felhasználóról?

Az iOS 14 Facebook hirdetésekre gyakorolt hatása

Az iOS 14 Facebook hirdetésekre gyakorolt hatása

Az Apple nemrég bevezetett iOS 14-es frissítése a felhasználókra és a hirdetőkre is hatással lesz a jövőben. Röviden összefoglaljuk, hogyan.