5 laptop és táblagép, amit ár-érték arányban igazán megéri megvenni

Akár munkaeszköznek szánjuk, akár elsősorban a szórakozást szolgálnja egy laptop minden esetben nagy befektetés. De mégis melyek a legjobb készülékek a piacon 2022 elején? Most erre is fény derül.
5 laptop és táblagép, amit ár-érték arányban igazán megéri megvenni

1. Lenovo IdeaPad 3 14

Ami az árát illeti, ez a 14 hüvelykes laptop a kategória felső határán található, ám szinte minden megvan benne, ami egy notebooktól elvárható: full HD kijelzővel, erős házzal és kényelmes billentyűzettel büszkélkedhet. A gép hatmagos, 12 szálas processzora kiválóan alkalmas az alapvető internetes és szövegszerkesztői igények kielégítésére, valamint közepesen összetett feladatok teljesítésére, méghozzá bármilyen észlelhető késlekedés nélkül.

2. Microsoft Surface Go3

A Microsoft Surface Go 3 a legjobb pénztárcabarát Windows 2 az 1-ben táblagép, még akkor is, ha teljesítménye valamivel elmarad egy Apple iPaddel versengő termék elvárásaitól. A lenyűgöző árhoz kifinomult stílus és kiváló minőségű felépítés párosul, amelyet a Surface termékcsaládtól már megszoktunk. Ráadásul a gép akkumulátora is szívós, nem kevesebb, mint 11 óra 34 percig bírja.

3. ASUS Vivobook 15

Az Asus VivoBook 15 teljesítménye lenyűgöző egy gazdaságos laptophoz képest, főleg a hasonló alternatívák figyelembe vételével. Valamivel gyorsabb, mint a legtöbb hasonló árú versenytársa, emellett széles portválasztékkal és a teljes munkanapra elegendő akkumulátor-élettartammal rendelkezik. 128 GB-os tárhelyével és 15 hüvelykes képernyőszélességével egy átlagos adottágokkal rendelkező, de szívós Windows laptop.

4. Acer Chromebook Spin 514

Nehéz sokoldalúbb és előnyösebb árú 2 az 1-ben laptopot találni, mint az Acer 14 hüvelykes, AMD Ryzen-alapú Chromebook Spin 514-je. Mivel néhány gramm “túlsúly” van rajta, érdemesebb az ölünkben vagy az asztalon tartani, mint tabletként használni. A Spin 514 azonban ezzel együtt is egy dinamikus, vonzó laptop, amelyet a legtöbb vásárló kedvelni fog - különösen azok, akik egyébként is szeretik a széles paneleket.

Kapcsolódó cikkek

Izgalmas tények a magyar foci válogatottról

Izgalmas tények a magyar foci válogatottról

Ezúttal az újra egyre jobb formában játszó és egyre komolyabb győzelmeket és eredményeket maga mögött tudó hazai nemzeti válogatottról gyűjtöttünk össze érdekes tényeket.

Uralhatja az Amazon a játékvilágot és az e-kereskedelmet is?

Uralhatja az Amazon a játékvilágot és az e-kereskedelmet is?

Az Epic Games, a sokak által ismert Fortnite mögött álló vállalat digitális játékboltot indított, hogy versenyezzen a Steam-mel, a Valve elsöprően domináns platformjával.

Az iOS 14 Facebook hirdetésekre gyakorolt hatása

Az iOS 14 Facebook hirdetésekre gyakorolt hatása

Az Apple nemrég bevezetett iOS 14-es frissítése a felhasználókra és a hirdetőkre is hatással lesz a jövőben. Röviden összefoglaljuk, hogyan.