Vezesse könnyebben vállalkozását a Marketplace platformmal

A nagykereskedelemmel foglalkozó vállalkozók tudják, hogy nem könnyű új ügyfeleket szerezni.
Vezesse könnyebben vállalkozását a Marketplace platformmal

Sok versenytárs van, akik mindig egy lépéssel előrébb szeretnének járni termékinnovációikkal vagy egy jól szabott reklámkampánnyal. Kezdje a megfelelő helyről, és fektessen be olyan platformba, amely segít sikeresen irányítani a vállalkozását.

Mi az Infinite Marketplace?

A B2B modellre épülő cégek a legnépszerűbbek. A vállalatközi kereskedelem (Business to Business) egy olyan kapcsolat, amely vállalkozások között fordul előépül ki, és különböző modellek szerint működhet. Ha nagykereskedelmi céget vezet, az Infinite marketplace b2b az, amire szüksége van a partnereivel való zökkenőmentes együttműködéshez.

A Marketplace egy olyan platform, amely lehetővé teszi a kétirányú kommunikációt a szállító és a címzettek között. Az eszköz leegyszerűsíti a nagykereskedelmi folyamatokkal kapcsolatos mindennapi együttműködést, és úgy lett kialakítva, hogy csak az aktuális ajánlatokból, és csak a megfelelő csomagolási, szállítási és árazási feltételek mellett tudjon rendelniteszi lehetővé a rendelést. Az adminisztrációs hibák és a kivételek kezelése már a múlté! Eddig eEz az eddigi leghatékonyabb eszköz, amely az ilyen egyszerűvé és gyorssá teszi a rendelési folyamat kialakítását.

A főbb funkciók

A Marketplace egy rendeléskezelési és marketingeszközt kínál egyetlen platform keretén belül. Hatékonyan kezelheti aktuális ajánlatát, és a címzett igényeihez igazíthatja. Személyre szabhatja az ügyfele számára látható tartalmat, és a vállalkozására jellemző árakciókat mutathat be, például előnyös kedvezményt vagy egy 1-et fizet 5-öt fizet, 6-ot vihet-öt kap akciót. Az esetleges kedvezményeket és feltételhez kötött akciókat grafikus bannerek követhetik és tehetik látványosabbá, hogy látványosabbak legyenek. Az ismételt rendelésekhez sablonokat is létrehozhat, így az egész folyamat gyorsabban megy.

Ügyfelei konkrét információkat kapnak a fizetésről és a hitelkeretekről, a szállítási minimumról vagy a szállítási ütemezésről. Számos szűrő teszi lehetővé az adott termékek gyors keresését, és ezzel időt takaríthat meg a megrendelő számára. Mindez egy helyen, és bármely mobileszközről elérhető.

Milyen előnyei vannak a Marketplace használatának?

A platform teljes mértékben integrálható bármely vállalatirányítási ERP rendszerrel, ami automatikus adatcserét eredményez. Ez nagy előny, mivel lehetővé teszi a számlák importálását a Marketplace-ről bármely raktári készletnyilvántartó programba. Minden rendelés leadása hibátlan lesz, a nélkül kerül leadásra, amely hibák ami nem mondható el a kézi rendelésekről gyakran előfordulnak, amikor ugyanazokat az eljárásokat kézzel hajtják végre.

A Marketplace B2B platform segítségével személyre szabhatja az ügyfelei számára látható tartalmat, és vonzóbbá teheti azt. Az eszköz beépített adatgyűjtővel is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy csak azaz a termékeket szkenneléssel adhatja hozzá a rendeléshez olvashatja be, hogy azokat a rendeléshez hozzáadja. Beszállítóként a rendelések előzményeibe is betekintést nyer, így mindig emlékezhet rendelkezésre állnak az egyes vásárlók vevők preferenciáira.

Miért éri meg?

A Marketplace-t, mint elektronikus értékesítési csatornát már több mint 30 forgalmazó és több mint 20 000 aktív bolt használja. A havonta leadott rendelések száma meghaladja a 49000-et, a rendelések havi összértéke pedig 30 millió euró körül mozog. A számok önmagukért beszélnek, és ha jelentősen szeretné fellendíteni üzletét, kereskedelmi tevékenységét, erre az eszközre van szüksége.

Kapcsolódó cikkek

A tartozékok, amelyekre szüksége van a tartozékokat értékesítő online vállalkozás indításához

A tartozékok, amelyekre szüksége van a tartozékokat értékesítő online vállalkozás indításához

Számos előnye van a tartozékokat értékesítő online vállalkozás indításának.

Sok időt spórolhat ezzel a biztosítás kalkulátorral

Sok időt spórolhat ezzel a biztosítás kalkulátorral

Mindannyian vágyunk a pénzügyi szabadságra életünk egy bizonyos szakaszában.

Szerzi.hu - Szerződés, neked

Szerzi.hu - Szerződés, neked

Szerződések generálhatók a Szerzi segítségével.