Terasz építés talajcsavar használatával!

Jó idő, napsütés, koncertek, piknik! Azaz csak és kizárólag a szabadtér. Napsütéses délutánon egy finom kávét elfogyasztani vagy étteremben vacsorázni egy kellemes nyári estén. Ezek a tevékenységek azt a tipikus nyári hangulatot keltik bennünk, amit egész évben érezni szeretnénk. De hogy tudjuk otthonunkba teremteni ezt a légkört? A megoldás pedig: a terasz!
Terasz építés talajcsavar használatával!

Ki ne vágyna arra, hogy teljes nyugalomban ücsörögjön egy kényelmes teraszon?

Miért ne kételkedj a talajcsavar használatában?

Az Ecotrex talajcsavar kiválóan és kifejezetten könnyen használható elem, mely sokoldalú megoldást nyújt a használója számára és lehetővé teszi, hogy ne kelljen rengeteg időt építkezésre és betonozásra szánnia. A talajcsavarok megkönnyítik teraszod építését, hiszen beszerelése gyorsan és egyszerűen elvégezhető, illetve nem utolsó szempont, hogy megkímél a felesleges költségektől.

A talajcsavar funkcionálisan teljesen olyan, mint a hagyományos csavarok, annyi különbséggel, hogy ezek a csavarok a talajba kerülnek bele. Extra előnye, hogy szinte bármilyen talajba telepíthető.


A talajcsavarral kivitelezett terasz ismérvei

Azt gondolod, hogy egy ház bővítési projekt nagyon megterhelné bankszámládat? Spórolj nem csak pénzt, hanem időt is!

A talajcsavarral nincs szükség betonalapra és a vele járó kiadásokra, nem kell felforgatni az egész kertedet. Hála ezeknek a csavaroknak mindössze annyi a feladatod, hogy megtervezd elképzeléseid alapján a teraszod, aminek csak a képzeleted szab határt. A talajcsavar terhelhetősége 250 kg-tól néhány tonnáig terjed, így egészen nyugodtan több bútor is lehet a teraszon. Ez a teherbírás a talajcsavar típusától, a talaj minőségétől és szerkezetének összetételétől függ.

Milyen előnyei vannak még a talajcsavarnak?

● felgyorsítja az építkezés folyamatát

● költséghatékony

● környezetbarát

● kicsavarható, újrafelhasználható és másik helyszínen telepíthető

Kapcsolódó cikkek

Így díszítsd otthonodat nagylevelű szobanövényekkel!

Így díszítsd otthonodat nagylevelű szobanövényekkel!

Fedezd fel, hogyan teheted otthonodat zöldebbé és élhetőbbé nagylevelű szobanövényekkel! Tippek és trükkök a növények választásához és gondozásához.

Teherautós lomtalanítás és sittszállítás Budapesten és környékén

Teherautós lomtalanítás és sittszállítás Budapesten és környékén

Amennyiben Budapesten és környékén élünk és éppen egy nagy adag sitt elszállításán gondolkodunk, akkor ez a cikk nekünk szól.

Így készülnek a szőnyegek

Így készülnek a szőnyegek

Az alábbiakban bemutatunk néhány izgalmas technikát.