Teherautós lomtalanítás és sittszállítás Budapesten és környékén

Lom, mindig és mindenhol akad. A magánszemélyek és a céges irodák is sok lomot felhalmoznak, aztán egy nap meg is születik az elhatározás, hogy lomtalanítani kellene. Mindent számba veszünk, alaposan megfontolunk, tervezünk, és amikor elkészültünk a lomtalanítással, vagy a lakás felújítással, csak arra vágyunk, hogy többé egy darab szemetet, nem használt holmit és a rengeteg sittet se kerülgessük már végre. Majd ott ülünk tanácstalanul, mert nem tudjuk, hogyan tovább? Mutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg legkönnyebben a hulladéktól és a lomtól.
Teherautós lomtalanítás és sittszállítás Budapesten és környékén

Konténeres megoldás?

Van, aki a konténerre esküszik, pedig rengeteg hátránya van a dolognak. Persze, bérelhetünk is egyet, csak nem biztos, hogy kényelmesen elfér a kapubejárónál – hiszen nem vihetjük fel az emeletre és még az udvarra se nagyon – nem beszélve arról, hogy duplán is dolgoznunk kell. Egyrészt rengeteg idő, energia és stressz, mire minden lomot egy kupacba gyűjtünk, másrészt, a konténert nekünk kell megpakolnunk.

Nem elég, hogy a dupla munkát senki sem honorálja nekünk, még fizethetünk duplán, hiszen bérelünk egy konténert, majd annak elszállításáért a pénztárcánkba kell nyúlnunk, és akkor még azt sem tudjuk, hogy pontosan hová is kerül a konténer tartalma.

Amennyiben mégis a konténerbérlés mellett döntünk, még területfoglalási engedélyt is kérnünk kell, ami szintén egy plusz macera és még a szomszédok is ferde szemmel néznek ránk, amiért ki tudja, mennyi ideig kerülgetniük kell a ház körül a hatalmas konténert.

Miért a teherautós, kézi rakodós, sittszállítás és lomtalanítás mellett döntsünk?

Egyszerű a válasz. Semmivel sem kerül többe, mint a konténeres megoldás és sokkal kevesebb idegeskedéssel jár együtt és persze kevesebb munkával is. Mi a dolgunk? Keressünk egy megbízható céget. Könnyű dolgunk van, hiszen beírjuk az internetes keresőbe és a visszajelzések alapján eldöntjük, hogy melyik céget választjuk.

Ha már választunk, olyan cég mellett tegyük le a voksunkat, akik a rakodás terhét is magukra vállalják, és a profiljukba tartozik a tehergépjárművel történő sitt vagy lomelszállítás, vagy más néven, platós sittszállítás.

Az ilyenféle sitt-, lom - és hulladékszállítás nem kerül többe tehát, mintha konténert bérelnénk, főként, ha olyan hulladékszállító céget választunk, akik egyedülálló technikai felszerelésekkel rendelkeznek. Olyan eszközökkel, amelyekkel a sittszállítás és a lomtalanítás időtartama jelentősen lecsökken. Ezzel a megoldással nem csak a hulladékszállítás díja, hanem a tényleges rakodási idő is csökken. Amennyiben Budapesten vagy a környéken – Budaörs, Törökbálint, Gyál, Vecsés, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Taksony, Érd, Diósd – élünk, és ezeken a településeken keresünk egy megbízható céget, akiknek a profiljába a teherautós sittszállítás is szerepel, akkor bátran vegyük fel a kapcsolatot a Tici Transport Kft-vel.

Kapcsolódó cikkek

Valami különlegesre vágysz? Építtess búbos kemencét!

Valami különlegesre vágysz? Építtess búbos kemencét!

Ma már otthonunkban is élvezhetjük a búbos kemencében készült étkek zamatát és illatát.

Teherautós lomtalanítás és sittszállítás Budapesten és környékén

Teherautós lomtalanítás és sittszállítás Budapesten és környékén

Amennyiben Budapesten és környékén élünk és éppen egy nagy adag sitt elszállításán gondolkodunk, akkor ez a cikk nekünk szól.