Teherautós lomtalanítás és sittszállítás Budapesten és környékén

Lom, mindig és mindenhol akad. A magánszemélyek és a céges irodák is sok lomot felhalmoznak, aztán egy nap meg is születik az elhatározás, hogy lomtalanítani kellene. Mindent számba veszünk, alaposan megfontolunk, tervezünk, és amikor elkészültünk a lomtalanítással, vagy a lakás felújítással, csak arra vágyunk, hogy többé egy darab szemetet, nem használt holmit és a rengeteg sittet se kerülgessük már végre. Majd ott ülünk tanácstalanul, mert nem tudjuk, hogyan tovább? Mutatjuk, hogyan szabadulhatunk meg legkönnyebben a hulladéktól és a lomtól.
Teherautós lomtalanítás és sittszállítás Budapesten és környékén

Konténeres megoldás?

Van, aki a konténerre esküszik, pedig rengeteg hátránya van a dolognak. Persze, bérelhetünk is egyet, csak nem biztos, hogy kényelmesen elfér a kapubejárónál – hiszen nem vihetjük fel az emeletre és még az udvarra se nagyon – nem beszélve arról, hogy duplán is dolgoznunk kell. Egyrészt rengeteg idő, energia és stressz, mire minden lomot egy kupacba gyűjtünk, másrészt, a konténert nekünk kell megpakolnunk.

Nem elég, hogy a dupla munkát senki sem honorálja nekünk, még fizethetünk duplán, hiszen bérelünk egy konténert, majd annak elszállításáért a pénztárcánkba kell nyúlnunk, és akkor még azt sem tudjuk, hogy pontosan hová is kerül a konténer tartalma.

Amennyiben mégis a konténerbérlés mellett döntünk, még területfoglalási engedélyt is kérnünk kell, ami szintén egy plusz macera és még a szomszédok is ferde szemmel néznek ránk, amiért ki tudja, mennyi ideig kerülgetniük kell a ház körül a hatalmas konténert.

Miért a teherautós, kézi rakodós, sittszállítás és lomtalanítás mellett döntsünk?

Egyszerű a válasz. Semmivel sem kerül többe, mint a konténeres megoldás és sokkal kevesebb idegeskedéssel jár együtt és persze kevesebb munkával is. Mi a dolgunk? Keressünk egy megbízható céget. Könnyű dolgunk van, hiszen beírjuk az internetes keresőbe és a visszajelzések alapján eldöntjük, hogy melyik céget választjuk.

Ha már választunk, olyan cég mellett tegyük le a voksunkat, akik a rakodás terhét is magukra vállalják, és a profiljukba tartozik a tehergépjárművel történő sitt vagy lomelszállítás, vagy más néven, platós sittszállítás.

Az ilyenféle sitt-, lom - és hulladékszállítás nem kerül többe tehát, mintha konténert bérelnénk, főként, ha olyan hulladékszállító céget választunk, akik egyedülálló technikai felszerelésekkel rendelkeznek. Olyan eszközökkel, amelyekkel a sittszállítás és a lomtalanítás időtartama jelentősen lecsökken. Ezzel a megoldással nem csak a hulladékszállítás díja, hanem a tényleges rakodási idő is csökken. Amennyiben Budapesten vagy a környéken – Budaörs, Törökbálint, Gyál, Vecsés, Szigethalom, Szigetszentmiklós, Dunaharaszti, Taksony, Érd, Diósd – élünk, és ezeken a településeken keresünk egy megbízható céget, akiknek a profiljába a teherautós sittszállítás is szerepel, akkor bátran vegyük fel a kapcsolatot a Tici Transport Kft-vel.

Kapcsolódó cikkek

Óvodás gyerekszoba: felszerelések, berendezések és kiegészítők

Óvodás gyerekszoba: felszerelések, berendezések és kiegészítők

Egy óvodás gyermek számára nincs szükség túl sok mindenre, elegendő pár jól megválasztott berendezés és kiegészítő. Elmondjuk melyek ezek!