Hogyan rendszerezzük garázsunkat olcsón?

A garázs megszervezése olyan egyszerű lehet, mint mindent felcímkézni. Még a színes tárolók és a sima dobozok is legyenek felcímkézve. Ha rendetlenség van a garázsában, frusztráló lehet megtalálni a szükséges tárgyakat, és a rosszul elhelyezett dolgok könnyen tönkretehetik a jó munkát. A címkék használata nagyszerű módja annak, hogy a garázsunkat rendben tartsuk. Íme néhány tipp a garázs szervezéshez.
Hogyan rendszerezzük garázsunkat olcsón?

Az első dolog, amit tehetünk, hogy átnézünk mindent, ami a garázsában van. Készítsünk egy listát azokról a tárgyakról, amelyeket használunk és amelyeket nem használunk. Ezután készítsünk egy sor fényképet a garázsáról, hogy hivatkozhassunk a fotókra, és elvégezhessük a szükséges változtatásokat. Ha ezt megtettük, akkor itt az ideje a rendszerezésnek. A rendetlenségtől való megszabadulás nem kell, hogy nehéz legyen, de segíthet abban, hogy jobban érezzük magunkat az életében.

A jó tárolórendszer a garázs rendezés fontos szempontja. Ennek eléréséhez használjunk olyan fedeles tárolókat, amelyek nem törnek el, vagy nem válnak idővel használhatatlanná. Az üveg csomagolóanyagokat is újrahasznosíthatjuk. Az apróbb dolgokat akár régi befőttes üvegekben is tárolhatjuk. Ha végeztünk, tegyük a tárgyakat a megfelelő helyre. És ne feledjük, hogy rendszeresen takarítsunk - egy rendezett garázsban sokkal könnyebb takarítani.

A garázs rendbetétele kihívást jelenthet, ha nem tudjuk, hol van minden. Egy egyszerű stratégia azonban a garázs rendben tartására az, hogy a dolgokat egy bizonyos zónában tartjuk. Készíthetünk egy listát az egyes zónákba tartozó tárgyakról, és készíthetünk egy sor fényképet. Ha megvan a lista, összehasonlíthatjuk a fényképeket a listával, hogy lássuk, mely tárgyak a garázs melyik részébe illenek a legjobban. Ha a megfelelő kategóriákba rendeztük a tárgyakat, a jövőben könnyebben megtalálhatjuk őket. Amellett, hogy a megfelelő helyen tároljuk a dolgainkat, gondoskodjunk arról is, hogy más fontos dolgoknak is helyet biztosítsunk otthonunkban. És ha már tiszta a hely, jöhet a belső tárgyak rendszerezése.

Köszönjük a www.weldman.hu -nak a tippeket!

Kapcsolódó cikkek

Négy ok arra, hogy miért éri meg alumínium ajtókat és ablakokat választani

Négy ok arra, hogy miért éri meg alumínium ajtókat és ablakokat választani

Ha valaki éppen felújítás, építkezés előtt áll, bizonyára sok fejtörést okoz, hogy milyen nyílászárókat válasszon.