Tartozékok macskatulajdonosok számára

A kaparóoszlopoktól és kaparódobozoktól kezdve a macskamenta egerekig ezek a kötelező tartozékok sokkal izgalmasabbá teszik macskája életét. De mik is ezek az alapvető kellékek?
Tartozékok macskatulajdonosok számára

Rengeteg választási lehetőség van, és könnyen túlterhelődhetünk! Ez a lista az alapvető macskakiegészítőkről segít a helyes választásban.

Először is, fektessen be egy kaparófára. A macskák imádják a kaparófákat. A SmartCat Ultimate Scratching Post népszerű választás a macskatulajdonosok körében az Anjellicle Cats koordinátorai szerint, amely egy teljesen önkéntes macskamentő szervezet, amely a bántalmazott macskák megsegítésén dolgozik. Astrid Hanenkamp macskaviselkedési szakértő "legjobb kaparóoszlopként ajánlja a piacon".

Egy masszív macskahordozó szintén elengedhetetlen tartozék. A hordozónak nemcsak biztonságban kell tartania a macskát, hanem megfelelő szellőzést és hozzáférést is biztosítania kell. Néhány hordozó tartalmazhat egy kivehető hálós ajtót is, ami nagyszerű ahhoz, hogy macskája hűvös és elégedett maradjon vészhelyzetben. Ha pedig macskájával együtt utazik, fontolja meg a macskahátizsák beszerzését. A macskahátizsákok ideálisak a szeparációs szorongással küzdő macskák számára, mivel légáteresztő hálós, puha belsővel és félgömb alakkal rendelkeznek.

A macskatulajdonosok másik kihagyhatatlan kiegészítője a hozzá illő nyakörv és barátságkarkötő szett. Macskabarátod büszke lesz BFF-státuszára, te pedig könnyedén képviselheted macskádat ezekkel a kiegészítőkkel. Egy jó tipp a megfelelő nyakörv és barátságkarkötő szett vásárlásához, ha online keres egy speciális kisállatboltot egy online áruházban, például a Chewy-nél. Caitlin Ultimo, a Chewy tartalommenedzsere elmondta: "Bármelyik kisállat-szülő ugrana a lehetőségre, hogy egy új nyakörvvel és barátságkarkötővel mutogassa kedvencét".

Egy másik nélkülözhetetlen macskakellék az önápoló kefe. Ez az eszköz eltávolítja a laza macskaszőrt, és egy hálószerű szerkezetbe zárja azt. Vannak rekeszek a macskamenta számára, és úgy tervezték, hogy sima falra vagy sarokra szerelhető legyen. Sokkal könnyebbé teszi a macska ápolását. Mindenképpen kötelező tartozék a macskatulajdonosok számára az Amazonon. Ha még nem vásároltál ilyet, rengeteg más termék is elérhető az interneten.

Ha Ön macskatulajdonos, örömmel fogja tudni, hogy a fűtött macskaágyak enyhíthetik a fájó ízületek fájdalmát. A fűtött macskaszőnyeg egy másik nagyszerű elem, amelyet érdemes megfontolni. Ez a macska saját testhőjét használja a melegen tartáshoz, így macskabarátja imádni fogja! Ha macskaágyat szeretne vásárolni, mindenképpen keressen az interneten minőségi terméket. És ne felejtse el ellenőrizni a véleményeket és az értékeléseket az interneten.

A macskatulajdonosok másik elengedhetetlen kelléke a macskafa. Ez az eszköz függőlegesen kiterjeszti a macska területét, lehetővé téve számára, hogy egy magasan fekvő kilátóhelyet kapjon, ahonnan megfigyelheti tevékenységét. A macskafával a helytakarékosságot is elérheti, mivel macskabarátját arra ösztönzi, hogy igyon belőle, így pénzt takaríthat meg. Emellett remek mozgáslehetőséget is jelentenek macskája számára. Az Amazonon mindössze 25 dollárért vásárolhat egyet!

Kapcsolódó cikkek

Nem lehetetlen küldetés az akne kezelése

Nem lehetetlen küldetés az akne kezelése

A megfelelő kezeléssel akár véglegesen is elbúcsúzhatunk a betegségtől.

Corvin sétány - ezek a dolgok érhetők el a Corvin sétányon (folyamatosan frissülő lista!)

Corvin sétány - összegyűjtöttük, mi minden működik ott!

Bemutatjuk a Corvin sétányt, Budapest egyik legjobb városrészét.

A rendkívül sikeres emberek szokásai

A rendkívül sikeres emberek szokásai

A siker nem véletlenül jön létre. A rendkívül sikeres emberek a legkülönbözőbb területeken hajlamosak közös szokásokban osztozni, amelyek sikerük szerves részét képezik.