Otthon is használható a lézer gyógyító ereje

De miről is van szó pontosan?
Otthon is használható a lézer gyógyító ereje

Akik kényelmesen és hatékonyan szeretnék kezelni az egészségügyi vagy kozmetikai problémájukat, a Safe Laser kezelés mellett döntenek. A safe laser bérlés egyre többeknek teszi lehetővé, hogy kényelmesen használják ki a lézerfény gyógyító erejét.

A terápia rövid áttekintése

A lágylézer terápia, másnéven hideglézer vagy LLLT (Low-Level Laser Therapy) egy innovatív technológia, amely alacsony energiaszintű lézerfényt alkalmaz a sejtek stimulálására. Ez célzottan hat a szövetekre, serkenti a sejtek anyagcseréjét és gyógyulási folyamatait anélkül, hogy károsítaná azokat. A safe laser részletre is megvásárolható, ezzel is növelve az elégedett páciensek számát.

Miért válasszuk az otthoni kezelést?

Az otthoni lágylézer-terápia nagyszerű lehetőséget kínál a különféle egészségügyi és szépségproblémák kezelésére, biztonságosan és fájdalommentesen alkalmazható. A safe laser eszközök egyre többek számára elérhetőek és biztonságosak, az otthoni használat idő- és költséghatékony. Nemcsak a tüneteket enyhíti, de sokszor az okokat is megszünteti.

Ahogy a fentiekből kiderült, a lézerfény tehát gerjeszti sejtjeink fényérzékeny molekuláit, aminek köszönhetően javul a sejtlégzés és a sejtek energiatermelése. Végeredményében tehát a lágylézer kezelés gyorsítja a regenerálódást és lerövidíti a betegségek, sérülések gyógyulási idejét. Különféle formákban elérhető az eszköz, attól függően,milyen terápiára van szükségük. Mindez azt jelenti, hogy A Safe Laser 150 készülék a bőr és a bőr felszínéhez közeli problémák kezelésében hatékony, 3 cm mélységig. Ezzel szemben a Safe Laser 500 készülék 8 cm mélységig képes kifejteni pozitív hatását, míg a Safe Laser 1800 akár 10 cm mélyen is, a kezelőfelülete 5-ször nagyobb, mint a Safe Laser 500 készüléké.


Kapcsolódó cikkek

MR vizsgálat, mint diagnosztikai eljárás

MR vizsgálat, mint diagnosztikai eljárás

Az MR vizsgálat az 1980-as évektől használatos az orvosi gyakorlatban. A képalkotó diagnosztika egyik legpontosabb módszeréről van szó.

Fogszabályozás - ekkor szükséges

Fogszabályozás

Néhány információ, amit érdemes tudni a fogszabályzásról.

Allergia nélkül minden nap!

Allergia nélkül minden nap!

Az allergia sokak életét megkeseríti. Vannak azonban olyan készítmények, amelyek segíthetnek a hétköznapokban!