Szónikus fogkefe vásárlás: tényleg megéri?

Örök kérdésnek tekinthető az emberek körében, hogy milyen fogkefét válasszanak. Nem is csoda ez, hiszen amilyen sok fogkefét lehet manapság találni a polcokon, könnyű összezavarodni és elbizonytalanodni. Nem csak többféle méretű, formájú és sörte keménységű hagyományos fogkefe közül tudunk válogatni, de ott vannak még az elektromos típusok is. Ami biztos, ha jelenleg kéne egy rangsort felállítani a hatékonyság tekintetében, a szónikus fogkefék kerülnének fel egy képzeletbeli dobogó legfelső fokára. Nem hallott még róla? Most elmondjuk, mi az, amit feltétlen tudni érdemes az ilyen fogkeféről, és miért éri meg ezt a típust vásárolni!
Szónikus fogkefe vásárlás: tényleg megéri?

A Profimed fogkefe webáruház szerint több előnyük is van a szónikus fogkeféknek. A szónikus fogkefe is egy elektromos fogkefe, ám több tekintetben különböznek egymástól. A szakemberek közül sokan már egyetértenek abban, hogy egy sima fogkefénél jóval hatékonyabb tisztítást lehet elérni az elektromos kefével! Annyiban hasonlít egymásra a szónikus és az elektromos típus, hogy mind a két szerkezetnek a feje rotáló mozgást végez, és az így létrejövő súrlódással tisztítják meg a fogakat. Az egyik legfontosabb eltérés közöttük, hogy a szónikus jóval gyorsabb mozgásra képes, percenkét közel 50000 mozdulatszámra. Ennek eredményeképpen jön létre a második nagy eltérés, amiről összességében a nevét is kapta ez a típus: az ilyen magas frekvencián dolgozó kefe egy tipikus, zümmögő hangot ad ki, és az így létrejövő hanghullámok még alaposabban távolítják el a lepedékeket, valamint baktériumokat. Egyes modellek már 2 perces időzítővel lettek ellátva, így az ajánlott fogmosási idő végeztével automatikusan kikapcsolnak.

A szónikus fogkefe igazából azoknak ajánlott, akik valóban a legjobb eszközt szeretnék a magukénak tudni a fogápolás terén. Már kisgyermekek is használhatják, ám csak az után, hogy a hagyományos fogekével megtanulták a helyes fogmosást! Szinte az első mosás után érezhető lesz a különbség fogak tisztaságát illetően! A Profimed oldala azért is a legjobb választás, mert az mellett, hogy nagy választékban megtalálhatók a kínálatában a szónikus fogkefék, még több hasznos információt megtudhat a termék előnyeiről, valamit egyéb hasznos fogápolási témában is tájékozódni lehet majd.

Az árát tekintve nem sokkal drágább, mint egy hagyományos elektromos fogkefe, ám megéri kicsit mélyebben a zsebünkbe nyúlni akkor, ha egy igazán hatékony és profi fogkefét szeretnénk otthonra. Egyértelműen inkább a megfelelő eszközök vásárlásába éri meg befektetni, hiszen a megelőzés lehet a legjobb módszer arra, hogy a fogorvosi rendelőt hosszú időre elkerülhessük. A Profimed oldalán otthonról tudja majd intézni a keresgélést, a rendelést, és akár a fizetést is, így igazán kényelmes megoldás nyújt egy ilyen webáruház használata!

Kapcsolódó cikkek

Szobakerékpár - érdemes otthonra beszerezni

Szobakerékpár - érdemes otthonra beszerezni

A háttámlás szobakerékpár elsősorban azok számára javasolható, akik annak ellenére is szeretnének rendszeresen mozogni, hogy valamilyen sérülést szenvedtek, vagy az egészségi állapotuk miatt elsődleges szempont a kényelem és a biztonság.

Ismerd meg a finnek különleges szaunázási szokásait - miért jó szaunázni

Ismerd meg a finnek legkülönlegesebb szauna szokásait

A finnek aztán tudják, hogyan kell szaunázni. Mi is vehetünk tőlük ötleteket.

Szinte mindenkinek jót tehetnek a gyógytorna gyakorlatok

Szinte mindenkinek jót tehetnek a gyógytorna gyakorlatok

A gyógytorna akkor is hasznos, ha nem fáj semmink.