Allergia nélkül minden nap!

Az allergia a népességünk kiterjedt részét érintő probléma. Fő szezonja a tavaszi, kora nyári időszak, hiszen ilyenkor koncentrálódnak a légtérben az allergén anyagok. Gyakran okoz nehéz légzést, száraz köhögést, szempírt, és ezáltal kellemetlen nappalokat és álmatlan éjszakákat is.
Allergia nélkül minden nap!

Rengeteg mikroszennyeződés kering a levegőben. Mind kültéren, mind a négy fal között. A szervezetünk azonnal válaszol, ha idegen anyagot észlel: ez normál esetben egy rövid tüsszentés, köhögés vagy pár könnyes pislogás.

Az immunrendszer túlzott, heves reakcióját nevezzük allergiának. Az ingert kiváltó mikroorganizmusok, szennyeződések listája sajnos nem rövid. Zömmel a növényi pollenek, az állati szőrzet, a poratkák és a penészgombák felelnek a legtöbb megbetegedésért.

Mit okozhat a kezeletlen allergia?

Az allergia járhat enyhébb, gyorsabb lefolyású és súlyosabb, elhúzódó panaszokkal is. A legtöbben a náthához kísértetiesen hasonló problémákkal küzdenek. Ami jellemzően orrfolyás, orrdugulás, szemviszketés, torokkaparás, köhögés. Ha azonban ezeket nem számoljuk fel időben, akár gyulladásos megbetegedésekhez (pl. fülgyulladás, torokgyulladás) is vezethet. Ezért érdemes mielőbb konzultálni szakemberrel és megkezdeni a gyógyszeres terápiát.

Gyógyszeres kezeléssel az allergia ellen!

Számos ok állhat a tünetek mögött. Pl. a rossz környezeti hatások vagy a genetikai öröklődés. Az allergia felismerése és kezelése azonban meghatározó a gyógyulásra nézve, hiszen az allergia gyógyászatilag kezelhető. Vagyis a tünetek enyhíthetők vagy akár teljesen megszüntethetők. Erre számos készítmény elérhető a piacon.

Allergia kezelése kompromisszumok nélkül.

100% természetes összetevők az Internetpatikától

Celsus Allergy: olyan gyógyszercsoport, amely az allergiát kiváltó hisztamint ellensúlyozza. Így természetes eredetű antihisztamint tartalmaz. Vegán és adalékanyagoktól mentes segítség, GMO-mentes kapszulába zárva.

Naja Forest N3: különleges hatóanyagai a reishi- és a mandulagomba, enyhítik a testben a gyulladást. Kontrollálják a szervezetben keletkező hisztamintermelést, ezzel csökkentve az allergiás reakciót.

Spirulina alga: ez az apró tengeri növény dúskál az értékes tápanyagokban. Ásványi anyagokban és fehérjében gazdag étrend-kiegészítő. Segíti a felépülést a betegségekből, kitessékeli a méreganyagokat a szervezetből, serkenti a vérképzést, vagyis élénkít. Kifejezetten ajánlott azoknak, akik szénanáthával küzdenek.

Orrmosó szettek: az allergiás tünetek megnehezítik a szabad lélegzést. Az orr tisztítása kiemelten fontos ilyenkor, hogy a felgyülemlő váladék feloldódjon és távozzon a légutakból. Népszerű készítmény a Neilmed orrmosó szett és a dr. Theis tengervizes orrspray.

Házi praktikák helyett válassza Ön is az orvosilag tesztelt és igazolt készítményeket! Szerezze be őket az Internetpatika kínálatából!

Kapcsolódó cikkek

Szobakerékpár - érdemes otthonra beszerezni

Szobakerékpár - érdemes otthonra beszerezni

A háttámlás szobakerékpár elsősorban azok számára javasolható, akik annak ellenére is szeretnének rendszeresen mozogni, hogy valamilyen sérülést szenvedtek, vagy az egészségi állapotuk miatt elsődleges szempont a kényelem és a biztonság.

Allergia nélkül minden nap!

Allergia nélkül minden nap!

Az allergia sokak életét megkeseríti. Vannak azonban olyan készítmények, amelyek segíthetnek a hétköznapokban!

A legnépszerűbb vízi sport - érvek, amik bizonyítják miért döntsünk az úszás mellett

5 érv, hogy az úszás mellett döntsünk

Az úszás nem csak testileg hasznos, lelkileg is felüdít.