Sok időt spórolhat ezzel a biztosítás kalkulátorral

Mindannyian vágyunk a pénzügyi szabadságra életünk egy bizonyos szakaszában.
Sok időt spórolhat ezzel a biztosítás kalkulátorral

Amíg ezt a szakaszt nem érjük el, addig hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a megtakarítások elegendőek ahhoz, hogy pénzügyileg stabil életet biztosítsunk magunknak, ez azonban közel sincsen így. Sokan úgy vélik, hogy az általános biztosításokon túl semmi másra nincsen szükség, de gondoljunk bele abba, amikor egy délután alatt elköltjük minden megtakarításunkat egy orvosi számlára.

Miért fontos a biztosítások megkötése?

A biztosítás életünk több területén is fontos. Ilyen az egészség, az utazás, a gépjármű vagy akár az otthon biztosítása. Ezeket a biztosításokat ma már online is meg lehet kötni, meg lehet vásárolni. Fontos a pénzügyi biztonság, hiszen mindegy, hogy most éppen mennyit keresünk és mennyi éppen a megtakarításunk, mert az egész családot érdemes biztonságban tudni még akkor is, amikor váratlan esemény történik. Életünk során számtalan pénzügyi kockázatnak vagyunk kitéve, így egy kockázati biztosítással ezt mind kiküszöbölhetjük. A családunk a legfontosabb és tőlünk függ az, hogy családunk teljes biztonságban legyen. A biztosítások segítségével sokkal kevesebb lesz a stressz és előre kiszámíthatóvá válik a jövő. Ha rendelkezünk több biztosítással is, amely segíthet, mint például a baleset, sérülés, halál vagy a maradandó fogyatékosság esetére, akkor minden este nyugodtan hajthatjuk le a párnára a fejünket. Természetesen számtalan olyan biztosítás fajta is létezik, amely kötelező, ilyen például a gépjárműbiztosítás. A biztosítás segítségével szintén nagy anyagi tehertől szabadulhatunk meg egy baleset vagy karambol esetén. A biztosítások megléte pénzügyi biztonságot és nyugalmat is jelent.

Hol tudjuk megtekinteni a különféle biztosításokat?

A Biztoshely kalkulátora rendkívül felhasználóbarát, és pár kattintás után máris összehasonlíthatja több biztosítónak is az ajánlatát. Casco, kötelező, utasbiztosítás és lakásbiztosítás kalkulátor is elérhető az oldalon. Nincsen más teendőnk, mint az egyes kalkulátorokra kattintani és válaszolni a kérdésekre. Az utasbiztosítás kalkulátor jelenleg a EUB, Aegon, Allianz, Uniqa, Colonnade, Mapfre biztosításokat tudja összehasonlítani. Kiválaszthatjuk, hogy a legbiztonságosabb vagy a legkedvezőbb árú biztosítást szeretnénk kikalkulálni. Ezután következhet az igényfelmérő kérdőív kitöltése. Baleset, betegség, poggyász, felelősség biztosításokat választhatunk. Emellett különleges igényeket is ki tudnak elégíteni a biztosítások. Ilyen lehet egy fogászati ellátás, a műszaki vagy a sportfelszerelések bebiztosítása. A következő kérdéskör az utazás időpontjával, helyszínével és az utasok személyes adataival kapcsolatos. Meg kell adni az utazók létszámát és a születési dátumokat, majd a pontos úticélt és hogy hány napra kívánunk elutazni. A kalkulátor ezután egy gombnyomásra kiadja az összes – fent felsorolt – biztosító társaság ajánlatát. Ilyen egyszerűen ki tudjuk választani a megfelelő biztosítást a Biztoshely kalkulátor segítségével.

Kapcsolódó cikkek

Sok időt spórolhat ezzel a biztosítás kalkulátorral

Sok időt spórolhat ezzel a biztosítás kalkulátorral

Mindannyian vágyunk a pénzügyi szabadságra életünk egy bizonyos szakaszában.