Pünkösdi wellness hétvége a Hotel Palace Hévíz****-ben

Kijelenthetjük, hogy itt a tavasz. A napsütés, a madárcsicsergés és a kellemes levegő mind bizonyítja, hogy végre érkezik a meleg, és hamarosan itt a nyár. Azonban előtte van még néhány hosszúhétvégénk, amiket érdemes jól kihasználni. A hévízi négycsillagos Hotel Palace tökéletes választás lehet, ha szeretnénk egy kicsit elmenekülni a város zajától.
Pünkösd hotelben, pünkösd szállodában - Hotel Palace Hévíz****

Hévíz városa leginkább a tőzegmedrű gyógytójáról ismert és kedvelt mind a magyar, mind a külföldi turisták szemében. Már az ókori rómaiak is szívesen mártóztak a gyógyhatású tóban, és szerencsére a mai napig kedvelt üdülő és gyógyulóhely. Télen és nyáron is tökéletes választás lehet eljönni ide feltöltődni és gyógyulni, hiszen a tó meleg vize minden évszakban jól esik.

A hévízi tó közelében található Hotel Palace Hévíz**** jó választás lehet, ha ezen a területen szeretnénk nyaralni, vagy akár telelni, de szerencsére az ünnepi hosszúhétvégékre is kitűnő ajánlatokat találunk itt.

A pünkösd már a nyári hónapban, júniusban van, annak viszont még nagyon az elején. Éppen ezért lehet tökéletes döntés, hogy a nyárra hangolódva elmenjünk egy kicsit töltődni a hévízi wellness-szállodába.

A négycsillagos hotel Pünkösd a Palace-ban elnevezésű pünkösdi csomagját érdemes kiválasztanunk, ha a pünkösdi hosszúhétvégén szeretnénk kicsit pihenni. A csomag tartalmaz 2 éjszaka szállást, félpanziós ellátással, a Csemeteerdő játszóház használatát a gyerkőcöknek és természetesen a wellness szolgáltatások korlátlan használatát.

A hotel vendégei számos kényeztető szolgáltatásban vehetnek részt a wellness részlegtől kezdve a masszázson, szépségklinikán, éttermen és kávézón át egészen a gyógyászati lehetőségekig.

Ez utóbbi, gyógykúrás szolgáltatás igen egyedi a Hotel Palace-nál, hiszen tradicionális hévízi kezeléseket kínálnak itt.

A Hotel Palace-ban lehetőségünk nyílik a regenerálódás és a teljeskörű kikapcsolódás érdekében kihasználni a nyakzuhanyos medencét, pezsgőfürdőt, finn szaunát, bio aroma szaunát, gőzkabint, és akár a dézsazuhanyt is.

A Hotel Palace Hévíz**** tehát szeretettel várja a kikapcsolódni kívánó vendégeket akár a pünkösdi hétvégén is.

Kapcsolódó cikkek

Bali - mennyei egy sziget!

Bali - mennyei egy sziget!

Ha hazánkban hullik a hó és nyári forróságra vágysz, irány Bali!

Berlin

Berlin

Európa egyik legizgalmasabb helye, Berlin.

Reykjavík

Reykjavík

A titkok nélküli hely: Reykjavík.