Vital Hotel Nautis****superior

A wellness szálló, amelynek a szépségápolással foglalkozó részlege annyira professzionális, hogy könnyedén felveszi a versenyt a csak erre specializálódott vállalkozásokkal is.
Vital Hotel Nautis****superior - négycsillagos szálloda a Velencei-tó partján

Az nem újdonság, hogy a hölgyek fiatalodni és szépülni akarnak, és az sem, hogy erre a tevékenységre komoly üzletág épült. Ezért sokan összekötik a pihenést a szépségápolással, erre kiváló hely a Vital Hotel Nautis ****superior. Szerencsére a Vital Hotel Nautis****superiorban lazulók nem csak arra számíthatnak, hogy a környezetváltozás, a fürdőzés, a szaunák és a pihenés jótékonyan fog hatni a megjelenésükre.

A kulcs a szépülésben a magas fokú szakmaiság, ami Szabó Orsi kozmetikus mestertől ered. A húsz éve kozmetikusként dolgozó hölgy, négy éven át nem csak itthon képezte a kollégáit, hanem külföldön is. Tartott már képzést Los Angeles-ben, Új-Delhiben Szingapúrban és a világ sok nagyvárosában. A Vital Hotel Nautis ****superiorban végzett kozmetikai és szépség kezeléseknek a mottója az, amit Elisabeth Arden is hirdetett: „Minden nőnek joga van szépnek lenni.”

A wellness hotelben előszeretettel használják a Babor kezeléseket, a márkanév az 1956-ban indult német családi cég termékeit és technológiáit rejti. Ez a két fő pillére a szépülésnek.

Kezdésnek ott a Mély tenger titka néven futó arc kezelés, amely a hydra plus koncentrátumot használja. A Selection luxury az arcbőr feszesítésével és ”sugárzóvá” tételével foglalkozik. Itt jelenik meg a Franciaország, Champagne borvidékéről származó borélesztő, amely feléleszti a sejt anyagcseréjét és életet ”lehel” a sejtekbe. A fitohormonok és az antioxidánsok segítenek a bőrt feszesebbé és sugárzó szépségűvé tenni.

A Lipid intense a bőr szárazságát szünteti meg, aminek egyik előnye, hogy azok a ráncok, amelyek a szárazság miatt alakultak ki, eltűnnek vagy komolyan mérséklődnek. A Skin Relax az érzékeny bőrűeket célozza meg, a Welcome Nautis pedig az arcot. A Babor mély-tisztítás az arc tisztítás egyik alapköve, a Beautifoul Eye pedig a szemekre fókuszál.

Az említett kezelések természetesen hölgyeknek szólnak, a férfiaknak marad a Babor Mann Business kezelés.

A szépülés mellett számtalan kikapcsolódási lehetőséget kínál a Vital Hotel Nautis****superior, mert elérhető sokféle masszázs, szauna program, a megszokott wellness szolgáltatások mellett. A legmisztikusabb közülük a Therma Spa masszázságy, amely a medencében lévő vízágy, ami kiemelkedik, a masszázst pedig a vízsugarak végzik a lazulni vágyón...

A Velencei tó partján lévő 81 szobás Vital Hotel Nautis****superior egyébként nem csak a wellnessezésre és a szépülésre ideális hely, hanem konferenciák tartására is.

Árak és szállásfoglalás itt!

További Velencei-tavi hotelek, szállások itt!

Kapcsolódó cikkek

Horvátország

Horvátország

Az egyik legkedveltebb úticél a magyarok között: Horvátország

Berlin

Berlin

Európa egyik legizgalmasabb helye, Berlin.

Olaszország, Szicília

Olaszország, Szicília

A világ minden táján kedvelik Olaszországot.