Meininger Hotel Budapest Great Market Hall*** – Mindenhez közel

Egy hotel Budapest szívében, közel szinte minden fontos fővárosi látnivalóhoz. Ezt az igen jó elhelyezkedést kínálja a Meininger Budapest Great Market Hall***.
Meininger Hotel Budapest, Vásárcsarnok - szállás Budapest belvárosában, közel a Bálnához

Egy hotel Budapest szívében, közel szinte minden fontos fővárosi látnivalóhoz. Ezt az igen jó elhelyezkedést kínálja a Meininger Budapest Great Market Hall***.

Ha már meg lett említve a kiváló fekvés, akkor indítsunk az utazók többségének érkezési pontjával, a Liszt Ferenc Repülőtérrel. A Meininger Budapest Great Market Hall*** és a Dankó Pista Magyar Nemzeti repülőtér közötti távolság, mindössze 16,2 kilométer. A belvárosi látnivalók szuper közeliek: a Parlament - amely látogatói központtal is rendelkezik - 2,9 kilométerre található a Meininger Budapest Great Market Halltól***. A Budapest egyik jelképének számító Lánchíd például kereken két kilométeres gyaloglást igényel. A Szent István Bazilika, pont az előbb említett távolság felére található a belvárosi hoteltől. Az Andrássy úton lévő Operaház sincs elérhetetlen távolságban: 2400 méteres séta választja el a szállodától. A Budapest tetejének számító Citadellához sem kell óráig menetelni, ez a nevezetesség 1,1 kilométeres távolságra fekszik a Meininger Budapest Great Market Halltól***. A Magyar Nemzeti Múzeumhoz száz méterrel rövidebb távolságot kell csak megtenni, de az 1,4 kilométerre lévő Gellért Gyógyfürdő sincs vészes távolságra.

Meininger Budapest Great Market Hall*** jól kihasználja a belvárosi fekvését, amire rátesz egy lapáttal azzal, hogy a hotelben megszállók ingyenesen használhatják a rendelkezésükre álló kerékpárokat. Így meg tudják gyorsítani a közlekedést és ki tudják használni a belváros jól kiépített kerékpárút hálózatát.

A Meininger Budapest Great Market Hall*** elhelyezkedése nem csak a látnivalók szempontjából szerencsés, hanem abban is, hogy a fővárosba látogatóknál különösen népszerű a kilencedik kerület, ahol a hotel elhelyezkedik.

Fontos információ a három csillagos szállodáról, hogy állatbarát, ez azt jelenti, hogyha valaki a kisebb testű kutyáját vagy cicáját nem akarja otthon vagy az állatszállóba hagyni, akkor hozhatja magával. A hotel rendelkezik játékteremmel, amely persze nem a kaszinó, hanem a csocsózás és a biliárd áll a középpontban.

Az alapszolgáltatások közé tartozik a térítésmentes wifi, amely nem csak a lapos tévével, légkondicionálóval szerelt szobákban érhető el, hanem a közösségi konyhákban és a bárban is. A szobákban ülősarok és zuhanyzó található.

Árak és szállásfoglalás itt!

További budapesti szállások itt!

Kapcsolódó cikkek

Horvátország

Horvátország

Az egyik legkedveltebb úticél a magyarok között: Horvátország

Káli Art Inn - Stílusos szálláshely a Káli medencében, azaz a Balaton-felvidéken

Káli Art Inn - Stílusos szállás a Balaton-felvidéken

Egy csodás helyszín és szállás: Káli Art Inn.

Hotel Bonvino Wine & Spa - Badacsony

Hotel Bonvino - Éld át Badacsonyt!

Egy remek borszálloda: Hotel Bonvino.