Las Vegasból egy nap nem elég!

Maga a király énekelte meg a címben foglaltakat, ha pedig a neonfények városáról van szó, neki biztosan hihetünk.
Las Vegasból egy nap nem elég!

És valóban, a gyakorlatilag szerencsejátékra felszentelt földön 24 órát eltölteni éppen csak olyan, mint az előételbe belekóstolni, majd távozni az étteremből. De mi történik akkor, ha az étvágyunk nem csillapodik?

Az online kaszinó a világ minden táján tudja kárpótolni az embert, és bár némileg kevesebb neonfénnyel akad dolgunk a monitor előtt ülve, az izgalomról semmiképpen sem kell lemondani.

Ha viszont olyan szerencsénk van, hogy nem csak egy rövidke nap jutott nekünk a tengerentúli városban, akkor érdemes átfutni az alábbi listát, hogy mit ne hagyjunk ki az utunk során!

A pizzák földjén

A pizzával kapcsolatban elsőként az olaszok jutnak eszünkbe, aztán néhány pillanat elteltével máris következnek az amerikaiak is. Ők már inkább a fogyasztásban jeleskednek, nem az előállításban, ezt tükrözi az a tény is, hogy minden másodpercben nagyjából 350 szelet pizzát fogyasztanak el az Egyesült Államokban. Las Vegas, amerikai város révén szintén fontos helyszíne a pizza pusztításának, erről emlékezett meg egy nemrégiben készült lista. Akik tehát az igazi amerikai életérzésre vágynak, de szigorúan gourmet kiadásban, nem hagyhatják ki a Pizza Rock éttermet!

A varázskert

Már önmagában az is különlegesnek számít, hogy vannak olyan látnivalók Las Vegasban, amikért nem kell fizetni. Ezek közül az egyik, a Bellagio Konzervatórium és Botanikus Kert 14 000 négyzetméteren várja látogatóit. A nap 24 órájában bármikor betérhetünk a több ezer virág, szökőkutak és óriás szobrok mesés világába.

Amit csak a szem megkíván

A Wynn hotelben található az ikonikus The Buffet. Az étterem némileg átalakult a korábban megszokottakhoz képest, de így is globális kínálattal várja vendégeit, akik a különféle ételekből összeállított állomásokról válogathatnak kedvük és étvágyuk szerint; a foglaláskor kiválasztott étkezés során azt választhatnak az étlapról, amit csak szeretnének. Mindez természetesen különleges környezetben, luxus körülmények között történik. Kisebb ünnepségek, családi vacsorák kihagyhatatlan és emlékezetes helyszíne.

Fotó:Unsplash

Kapcsolódó cikkek

Francia Polinézia, Tahiti - aminek minden utazó bakancslistáján szerepelnie kell

Francia Polinézia

Tahiti az egyik legszebb hely a világon. Ismerd meg jobban a helyet cikkünk segítségével.

Instagram hotel Svájcban - Grandhotel Giessbach

Ez pörög az Instagramon - Grandhotel Giessbach

Mi az a Grandhotel Giessbach? A cikkből kiderül.

Djerba - egy felejthetetlen tunéziai nyaralás

Djerba

Djerba örökre bevésődik az emlékezetedbe. Lenyűgöző hely.