Ez egy tuti tábor!

A kecskeméti egyetem homokbányai kampusza három hétre idén is gyerekzsivajtól lesz hangos. Turnusonként 400 gyerek élvezheti a táborok táborát Magyarországon!
Ez egy tuti tábor! - Nyári tábor 2023 - Gyerektábor 2023

Ezerszínű vakáció

Minden gyerek másképpen szeretné eltölteni a vakációt. Sokuknak elég, ha végre nem kell menniük sehova. Gördeszkázhatnak a téren vagy leruccannak egy-egy napra a strandra. Szerencsére egyre több gyereknek jelent egyet a nyár a táborozással. Eltelik a szünetből egy-két hét, és beüt az unalom, hiányoznak az osztálytársak. A haverokkal sem olyan izgalmas csak a téren lógni. Valószínűleg te is így vagy ezzel. Ilyenkor felmerül a gondolat, hogy jó lenne egy tábor, ahol tartalmasan töltheted el a napot.

Még Supermanné is változhatsz

A PEOPLE TEAM-táborok programválasztéka óriási: 17 téma kínál izgalmasabbnál izgalmasabb kalandokat. Ha az angoltudásodat csiszolnád, érdekel a programozás, a fotózás vagy akár drón- és robotépítés, akkor itt a helyed. Művészlélek vagy? Lehetőséged adódik a képzőművészek, a fotósok, az irodalmárok vagy a színészek között kipróbálni magad. A természettudósok, a sportolók, a táncosok nem szenvednek majd hiányt a mozgásban. Idejük jó részét a szabad levegőn töltik.

Itt te kérdezel

A délelőtti órák nem a tananyagról szólnak. Számonkérés, házi feladat végképp nincs. Kérdezz és kérj bármit: a lehetőségekhez képest mindent megvalósítunk. Lehet, hogy a Holdra nem tudunk eljuttatni, de igazi távcsővel figyelheted a Napot. Nem biztos, hogy kezedbe adunk egy kész robothadsereget, de együtt kitalálhatjuk, hogyan készítsd el az első robotodat. Azt sem tudjuk garantálni, hogy aranykincset találsz, de egy igazi ásatásra elviszünk. A lényeg, hogy légy kíváncsi!

Tied a döntés

Délutánonként eldöntheted, milyen programokon szeretnél kikapcsolódni: strandolás, sportok, játékszoba, kézművesfoglalkozások, számháború és rengeteg más élmény közül választhatsz. A turnusokban minden korosztály képviselteti magát. A közös műsorokon túl speciális eseményeket is szervezünk csak a kamaszoknak. 13 éves kortól engedélyezett a takarodó utáni filmklub, de érkeznek pályaválasztási és felvilágosító előadások, zajlanak kései workshopok is. A kisebbeket bohóc, bűvész és mesedélután szórakoztatja. Mindenkinek szólnak az állatbemutatók. A tábor alatt megismerkedhetsz Kecskemét nevezetességeivel is. A városi vetélkedő alkalmával a település híres szülötteivel és történelmével kapcsolatos kérdésekre keresheted a választ. Nem maradhat el a látogatás a vadasparkban és az arborétumban sem.

Óriási a társaság

A tábor alapvetően bentlakásos, ám bejárós verzió is választható. A kettő között annyi a különbség, hogy a bejárós táborozóknak nincs szobájuk és ágyuk. Az ország egész területéről és külföldről is érkeznek táborozók és tanárok. Gondolj bele, milyen jó lesz, ha a következő nyáron meglátogathatod zalaegerszegi, de akár németországi barátodat is. A táborban eltöltött napok alatt megismerheted önmagad, pozitívan szembesülhet önnön gyengeségeiddel, és a felszínre törhetnek az erősségeid. Az otthontól távol töltött idő biztosíték lehet arra, hogy a saját személyiségedet kibontakoztathasd. Lehetőséget kapsz a függetlenedésre, hiszen itt nem a szüleire támaszkodsz, hanem kizárólag önmagadra, a barátaidra és persze a tábort működtető felnőttekre számíthatsz.

Kapcsolódó cikkek

Olaszország, Szicília

Olaszország, Szicília

A világ minden táján kedvelik Olaszországot.

Bali - mennyei egy sziget!

Bali - mennyei egy sziget!

Ha hazánkban hullik a hó és nyári forróságra vágysz, irány Bali!

Reykjavík

Reykjavík

A titkok nélküli hely: Reykjavík.