Bulgária - Napospart (Sunny Beach)

Bulgária - napos part. Kedvelt üdülőhely a családosok körében. Erdős dombságok, finom homokos tengerpart, autóval és busszal is könnyen megközelíthető nyaralóhely a Fekete-tenger partján.
Bulgária - Napospart (Sunny Beach)

Bulgária - Napospart. Kedvelt üdülőhely a családosok körében. Erdős dombságok, finom homokos tengerpart, autóval és busszal is könnyen megközelíthető nyaralóhely a Fekete-tenger partján.

Miért szeretjük? Talán a retró korszak, a nosztalgia hozta magával, de ma újra divat ott üdülni, ahol a legtöbb magyar nyaralt a 80-as években. Burgasztól Balchikig számos település várja a nyaralókat a Fekete- tenger partján.

A legnépszerűbb a 6 kilométer hosszú és 100 méter széles Napos-part a homokdűnéivel, de tőle északra és délre is szépen kiépített strandokkal és új szállodákkal várják a pihenni vágyókat – ráadásul igen kedvező áron

Látnivalók: Az egyik legbájosabb település a Napos-parttal összeépült Neszebar, ami egy sziklaszigeten áll, és egy földnyelv köti a parthoz. Várna olyan a bolgár riviérán, mint nálunk Siófok: a régió központja, különösebb látnivaló nélkül, de kellemes hely.

Burgasz rengeteg templomáról nevezetes, de hangulatos kikötőjében is érdemes tenni egy sétát. A Naposparton aquapark várja a csúszdák szerelmeseit.

Gasztronómia: Mindenképpen sopszka salátával indítsuk az étkezést, és feltétlenül gyuvecs legyen a folytatás. Ez egy rizzsel, pörkölttel, padlizsánnal, paradicsommal és paprikával rakott, tejfölös egytálétel.

Ha kérdésed van a bolgár nyaralással kapcsolatban, beszéld meg itt.

Naposparti szállások, szállodák, hotelek itt.

Kapcsolódó cikkek

Brazília, az áldás és a pokol országa

Brazília

Brazília egy csodálatos hely. Egyszer mindenképpen meg kell látogatnod!

Irány Székesfehérvár!

Irány Székesfehérvár!

Magyarországnak egyik érdekes városa Székesfehérvár. Sok látnivaló és érdekesség van itt. Mutatjuk is, melyek ezek!

Hello kedves hotel, van Instagram szobád?

"Kérek egy instagramozásra alkalmas szobát!"

Ma már ezzel a mondattal toppannak be a fiatalok egy hotelbe.