LUXX, az új Puncs.hu?

A sugardaddy és sugarmommy kereső után egy új szolgáltatás kezd terjedni. A LuxxApp weboldala partnerkereső szolgáltatáson felül carsharing is, így a megérkezést tökéletesre vehetjük egy partin vagy egy exkluzív rendezvényen. Persze csak akkor, ha ez fontos nekünk...
Luxx, az új társkereső - ez az új Puncs.hu? - Luxx app, Luxx Android, Luxx Iphone alkalmazás

Rengetegen háborodtak fel anno a Puncs.hu weboldalon, ahol a párkeresésben az anyagi dolgokat tüntették fel. Az oldal készítői szerint ezek az első randin úgyis kiderülnek, ők pedig csak elébe mennek annak, hogy feltüntetik a leendő potenciális partnereknél a családi állapotuk mellett az anyagi státuszt, hiszen rengeteg olyan párkereső van, aki ez alapján választ randipartnert. A LUXX app ennél tovább megy. Ők ötvözték a partnerkeresést a party és carsharing applikációval, "Every party starts with us" jeligére.

A tökéletes útitársat keresed?A tökéletes nőt? A tökéletes úriembert, aki álomautójával elvisz a buliba? - teszik fel a kérdés rögtön az oldal nyitóképén, és azoknak, akik erre igent válasznak, azoknak biztosít szolgáltatást a LUXX.

Az oldalon lévő keresés csak azután működik, hogy megadtuk a bulizási helyünket (ha férfiak vagyunk), majd láthatjuk, hogy kik azok a hölgyek, akik szívesen benne vannak egy közös buliban. Az online húspiacon lévő látható hölgyek mind olyan férfiakat keresgélnek, akik egy-egy éjszakára vendégül látják őket a kölcsönösség jegyében, így nem kell költeniük koktélokra, bulibelépőkre, de közben exkluzív helyeken ismerkedhetnek a potenciális partnerükkel. Az oldalra nők is regisztrálhatnak, akik megtalálhatják a tökéletes úriembert, akikkel ismerkedhetnek kötöttségek nélkül.

A kölcsönösséget kihasználó weboldal sok morális kérdést vet fel, de a piacon állítólag van igény erre, hiszen a gazdag emberek nehezen ismerkednek, így a Luxxapp oldal az ő segítségük lehet egy-egy buli vagy rendezvény előtt.

Mit szólsz az oldalhoz? Látod a létjogosultságát?

Kapcsolódó cikkek

Izgalmas tények a magyar foci válogatottról

Izgalmas tények a magyar foci válogatottról

Ezúttal az újra egyre jobb formában játszó és egyre komolyabb győzelmeket és eredményeket maga mögött tudó hazai nemzeti válogatottról gyűjtöttünk össze érdekes tényeket.

Találkozás a Facebook Thread-del

Facebook Thread

Egymással összefüggő, összekapcsolt posztokat tehetsz ki.

Ilyen vagy Te is? Tipikus Whatsapp profilképek

Mit fed fel rólad a Whatsapp profilképed? (1.rész)

Naponta egy új szelfi, fotó egy kisbabáról, kutyáról vagy egy tájkép. Mit árul el egy Whatsapp-profilkép a felhasználóról?