LUXX, az új Puncs.hu?

A sugardaddy és sugarmommy kereső után egy új szolgáltatás kezd terjedni. A LuxxApp weboldala partnerkereső szolgáltatáson felül carsharing is, így a megérkezést tökéletesre vehetjük egy partin vagy egy exkluzív rendezvényen. Persze csak akkor, ha ez fontos nekünk...
Luxx, az új társkereső - ez az új Puncs.hu? - Luxx app, Luxx Android, Luxx Iphone alkalmazás

Rengetegen háborodtak fel anno a Puncs.hu weboldalon, ahol a párkeresésben az anyagi dolgokat tüntették fel. Az oldal készítői szerint ezek az első randin úgyis kiderülnek, ők pedig csak elébe mennek annak, hogy feltüntetik a leendő potenciális partnereknél a családi állapotuk mellett az anyagi státuszt, hiszen rengeteg olyan párkereső van, aki ez alapján választ randipartnert. A LUXX app ennél tovább megy. Ők ötvözték a partnerkeresést a party és carsharing applikációval, "Every party starts with us" jeligére.

A tökéletes útitársat keresed?A tökéletes nőt? A tökéletes úriembert, aki álomautójával elvisz a buliba? - teszik fel a kérdés rögtön az oldal nyitóképén, és azoknak, akik erre igent válasznak, azoknak biztosít szolgáltatást a LUXX.

Az oldalon lévő keresés csak azután működik, hogy megadtuk a bulizási helyünket (ha férfiak vagyunk), majd láthatjuk, hogy kik azok a hölgyek, akik szívesen benne vannak egy közös buliban. Az online húspiacon lévő látható hölgyek mind olyan férfiakat keresgélnek, akik egy-egy éjszakára vendégül látják őket a kölcsönösség jegyében, így nem kell költeniük koktélokra, bulibelépőkre, de közben exkluzív helyeken ismerkedhetnek a potenciális partnerükkel. Az oldalra nők is regisztrálhatnak, akik megtalálhatják a tökéletes úriembert, akikkel ismerkedhetnek kötöttségek nélkül.

A kölcsönösséget kihasználó weboldal sok morális kérdést vet fel, de a piacon állítólag van igény erre, hiszen a gazdag emberek nehezen ismerkednek, így a Luxxapp oldal az ő segítségük lehet egy-egy buli vagy rendezvény előtt.

Mit szólsz az oldalhoz? Látod a létjogosultságát?

Kapcsolódó cikkek

Izgalmas tények a magyar foci válogatottról

Izgalmas tények a magyar foci válogatottról

Ezúttal az újra egyre jobb formában játszó és egyre komolyabb győzelmeket és eredményeket maga mögött tudó hazai nemzeti válogatottról gyűjtöttünk össze érdekes tényeket.

Google Stadia, az új jövő

A Google a Stadiával van jelen a jatékstreaming-piacon

A Google játékstreamer platformja egyre népszerűbb, a Playstation és az Xbox konkurenciája is lehet.

Benzin és dízel autók tisztítása szakszerűen

Benzin és dízel autók motortisztítása szakszerűen

A szakszerű motortisztítás elengedhetetlen.