Hogyan néznek ki a fényűző műfenyők?

Már régen letelt az egy seprűre emlékeztető, gyér műfenyő látványával megelégedő emberek ideje, most már szép és csodálatos karácsonyfa pompázik otthon. Jelentős tovább lépés történt és a piac manapság valóban olyan luxuskivitelezésű műfenyő kínálattal rendelkezik, amelyeket már a nehezére esik megkülönböztetni az élőtől. Hol találunk ilyen luxuskivitelezésű műfenyőket?
Hogyan néznek ki a fényűző műfenyők?

Manapság egyre több szenvedélyes karácsonyfadíszítőnek az álma a fényűző műfenyő. Már régen letelt az egy seprűre emlékeztető, gyér műfenyő látványával megelégedő emberek ideje, most már szép és csodálatos karácsonyfa pompázik otthon. Jelentős tovább lépés történt és a piac manapság valóban olyan luxuskivitelezésű műfenyő kínálattal rendelkezik, amelyeket már a nehezére esik megkülönböztetni az élőtől. Hol találunk ilyen luxuskivitelezésű műfenyőket?

Miben különböznek a fényűző műfenyők?

A fényűző műfenyő elsősorban teljesen élethű. Egy karácsonyfa legyen olyan, hogy nehezen lehessen megkülönböztetni az élő fától. A piacon kapható legpompásabb karácsonyfa ezért a FULL 3D-s műfenyő, amely teljes egészében 3D-s tűlevelekből áll. Egyáltalán mit jelent a 3D-s tűlevél? A gallyak és a tűlevelek tökéletes másolata, amely a legmodernebb technológiákkal PE-alapanyagokból készülnek úgy, hogy elkészítik az igazi gallyak öntvényét. Ilyen gallyakból áll össze az egész FULL 3D-s fa, és úgy néz ki, mint egy élethű műfenyő. Mivel ez egy igazán kiváló minőségű termék, az ára ezeknek a fenyőknek valamivel magasabb, mint az egyszerű PVC-fenyőknek.

A luxuskivitelezésű élethű műfenyő közé sorolhatjuk a 3D-s fenyőket is, amelyeknek a kerületét a már említett 3D-s gallyak veszik körül, de a műfenyő belseje hagyományos PVC-gallyakkal van kiegészítve. Ez a műfenyő típus az arany középút. Az ára valamivel alacsonyabb, mint a FULL 3D-s műfenyő, és valójában senki sem fogja látni a belső PVC-gallyakat, miután fel lett díszítve a karácsonyfa.

Az utóbbi évek talán legfrissebb újdonsága a fényűző karácsonyfa kínálatban a méreten felüli XL karácsonyfa, amelyeket a filmekből ismert amerikai típusú karácsonyfák ihlettek. Ez a fényűző műfenyő látvány valóban hatalmas benyomást kelt, a sűrűségük rendkívüli, és még szélesek is.

Hogyan válasszunk - fényűző műfenyő?

Először is tisztában kell lennie azzal, hogy milyen típusú fenyő érdekli. Boróka-, jegenye- vagy lucfenyő? Az összes típust megtalálja a karácsonyi műfenyő olyan forgalmazóinál, mint például a karacsonyfavilag.hu. Azt is meg kell fontolnia, hogy milyen színű karácsonyfa lenne a legjobb a nappalijába. Valójában a zöld minden árnyalata elérhető, a tűlevelek élénkzöldjétől az élethű műfenyő acélzöldjéig. Ha hófehér karácsony után vágyakozik, választhat a fehér, sűrűn havas műfenyő vagy a hóval enyhén meghintett fényűző karácsonyfa közül is.

Nos, az idén Önnek is fényűző karácsonya lesz?

Kapcsolódó cikkek

Tippek a stílusos karácsonyi hálószobához

Tippek a stílusos karácsonyi hálószobához

Stílusos karácsonyi hálószoba kialakításához különleges ünnepi kiegészítők szükségesek! De egy puha, meleg karácsonyi fenyő mintás pléd vásárlása is jó ötlet lehet.

A tökéletes karácsonyi ajándék 4 ismérve

A tökéletes karácsonyi ajándék 4 ismérve

Mit vegyünk karácsonykor? Melyik, milyen a legjobb ajándék?

Imádja a karácsonyt? Talán már egy új műkarácsonyfa, koszorú vagy például egy füzér vásárlásán gondolkozik

Imádja a karácsonyt? Talán már egy új műkarácsonyfa, koszorú vagy például egy füzér vásárlásán gondolkozik

A legtöbben azt szeretnénk, hogy otthon, de gyakran a cégünkben vagy például az üzletben is minél ünnepiesebb legyen a karácsonyi hangulat.