Változtasd luxushotellé az otthonod!

Ahhoz, hogy igazán jól érezzük magunkat egy hotelben, otthonosnak, kényelmesnek kell lennie, viszont fontos, hogy valami pluszt is nyújtson a megszokottal szemben.
Így változhat luxushotellé az otthonod

A luxus és a kényelem kéz a kézben jár a legújabb lakberendezési divatnak köszönhetően, ami szerint otthonunkat úgy kell kialakítani, hogy a pazar anyagokkal is hozzájáruljunk a jó közérzetünkhöz.

Képzeljük csak el, ahogy a dolgozószoba kényelmes fotelébe süppedve kinyújtóztatjuk a lábunkat a puha és bársonyos szőnyegre, miközben egy lágy takaróba burkolózunk. Vagy esetleg azt, ahogy a kedvenc olvasósarkunkba csempészünk egy kis bársonyos luxust a felhalmozott díszpárnákkal. Akárhogy is, a lényeg, hogy jól érezzük magunkat otthon, amit a lágy textilekkel, kárpitokkal elősegíthetünk.

Ahhoz, hogy a kényeztető érzést beillesszük a mindennapokba, érdemes beruháznunk egy hosszú szálú, vastag szőnyegbe, amin járni már önmagában boldogság lesz. A szőnyeg nagykereskedés áruválasztéka is mutatja, hogy a luxus elérhető közelségben van, és ha nyitva tartjuk a szemünket, meg is találjuk.

Néhány ötletet elcsenhetünk a nagyoktól, hogy biztosítsuk az otthoni luxust. Az ablakok nem maradhatnak függöny nélkül, ahogy a megvilágításra is figyelmet kell szentelni. A hangulatvilágítás egészen új szintre emelheti – szó szerint – otthonunk fényét, amit néhány tükör felszerelésével tehetünk még izgalmasabbá. Válasszunk a nappali bútoraihoz díszpárnát, a pazar látványt pedig fokozzuk egy stílusos szőnyeggel, ilyeneket bőségesen találhatunk a szőnyeg nagyker kínálatában. Ne felejtsük el felöltöztetni az ágyat sem, takarókkal, párnákkal halmozzuk el, a látvány pedig önmagáért beszél majd.


Kapcsolódó cikkek

Így változhat luxushotellé az otthonod

Változtasd luxushotellé az otthonod!

A lakberendezési divatok kicsit megenyhültek, és látvány mellett sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek a kényelemre, mint korábban.

Mi is az a járórács?!

Mi is az a járórács?!

A járórács tulajdonképpen fényáteresztő fém, ezt a tulajdonságát több területen ki is használják.