Hogyan tárolja az ékszereit egy ékszer szervezővel?

Ha mindig is gondot okozott az ékszerek áttekintése, fontolja meg az alábbi ékszer tárolási ötleteket. Gyűjteményét tárolhatja egy komód tetején, egy fiókon belül, egy ajtó hátulján, vagy felakaszthatja a falra. Számtalan lehetőség van értékei tárolására. Az ékszerrendező használata nagyszerű módja annak, hogy rendben tartsa darabjait. Íme néhány javaslat, hogy gyűjteményét kordában tartsa.
Hogyan tárolja az ékszereit egy ékszer szervezővel?

A czarekszer.hu tippjei következnek:

Ha minden egyes ékszertípusnak külön helyet hoz létre, az nagyszerű módja annak, hogy rendszerezze és a lehető legújabban nézzen ki. Az egyik megoldás a mindennapi tárgyak újrahasznosítása. Például ékszerdoboz helyett használhat egy ablaküveget vagy egy ágakkal teli vázát. A fülbevalók és karkötők számára kis tányértartókat is vásárolhat, hogy megfelelő összképet kapjon. Ezek az okos tárolási ötletek gyönyörűvé teszik ékszerkollekcióját, bárhová is helyezi el.

Egy másik nagyszerű ékszertárolási ötlet, ha vásárol egy dekoratív tálat, hogy megjeleníthesse a fülbevalóit. Ha kiválasztotta a megfelelő megoldást, elkezdheti megtalálni a módját, hogyan tudja megjeleníteni az ékszereit. Ha egyedi módot keres értékes holmijainak bemutatására, vegye figyelembe ezeket a tippeket. Ezek a tárolási ötletek segíthetnek értékes ékszerei rendszerezésében.

Az ékszerek tárolásának gyönyörű módja, ha rekeszekkel szervezi azokat. Fontos, hogy elkülönítse darabjait és elkülönítse őket egymástól, hogy elkerülje a sérüléseket. A rekeszek feliratozásával pillanatok alatt megtalálhatja a keresett ékszert. Rendezze a darabjait méret szerint - a mély rekeszek a statement nyakláncoknak, a keskeny rekeszek a hosszú nyakláncoknak, a sekély tárolók pedig a karkötőknek és gyűrűknek jók. Miután szétválogatta a darabokat, elhelyezheti őket egy polcon vagy egy fiókos szekrényben, hogy könnyen hozzáférjen.

Ezeken kívül kipróbálhatja a fali ékszertartót is. Ha sokoldalúbbá szeretné tenni a helyet, fontolja meg egy dekoratív képkeret használatát. Egy fali ékszertartó használatával feldobhatja szobája összképét .

Használhat edényeket is a fülbevalók tárolására. Ezek személyes jelleget kölcsönöznek a szobája látványának , és vonzóbbá teszik azt barátai és családtagjai számára. Végtelen módja van annak, hogy megjelenítse féltve őrzött ékszereit. Kedvenc darabjait akár dekoratív megjelenítéshez is használhatja. Az ékszerek otthoni tárolása mellett egy dekoratív dobozt is használhat kedvenc darabjai tárolására.

Kapcsolódó cikkek

Az elegáns öltözködés 4 szabálya

Az elegáns öltözködés 4 szabálya

A férfiak is szeretik az eleganciát. Mutatjuk, hogyan legyél elegáns.

5 ok, hogy miért viselj tanzanit ékszereket!

5 ok, hogy miért viselj tanzanit ékszereket!

Ékszert több okból is viselhet az ember. Az esztétikus megjelenésen túl érzelmi, figyelemfelkeltő, kommunikációs, de egészségügyi, vagy más gyakorlati célokból is díszíthetjük magunkat velük.