Egy asztalos tanácsai - 4 ok, amiért hasznos a gardrób

A régi vagy az új ház berendezése nagy fejtörést szokott okozni a ház tulajdonosainak, hiszen a megfelelő bútorok kiválasztása nem egyszerű feladat.
Egy asztalos tanácsai - 4 ok, amiért hasznos a gardrób

4 ok, amiért hasznos a gardrób

A régi vagy az új ház berendezése nagy fejtörést szokott okozni a ház tulajdonosainak, hiszen a megfelelő bútorok kiválasztása nem egyszerű feladat. Rengeteg stressztől kímélhetjük meg magunkat, ha a megfelelő szakemberre bízzuk a házban lévő bútorok elkészítését. Nem csak a konyha, vagy a hálószobabútor készítését bízhatjuk asztalos szakemberre, hiszen akár egy egyedi gardrób készítés is megoldható a segítségével. A gardrób egy nagyon helytakarékos megoldás, ha a ruhák pakolásáról van szó, nem beszélve arról, hogy mennyire praktikus is, hiszen egyetlen helyre pakolhatjuk a ruhákat, a cipőket, a táskákat és a kabátokat. Ezt a szervezettséget leginkább a hölgyek kedvelik, de a férfiak is igénylik, hogy egy helyen legyen minden olyan ruhájuk és kiegészítőjük, amelyek az öltözködéshez szükségesek.

Gardrób a saját igényekhez szabva

Az egyedi tervezésű gardróbszekrényt oda tehetjük, ahová csak szeretnénk. Ha kihasználatlan területünk van a lakásban, akkor az asztalos mester csak felveszi az adatokat és olyan gardróbot készít, amelyet elképzeltünk. A gardrób nagyon jó megoldás, ha kihasználatlan helyünk van a lakásban.

Harmóniában a többi bútor stílusával

A bútorvásárlás egy stresszes feladat, hiszen színben, anyagban és stílusban vagy nem, vagy csak nehezen találunk olyan bútorokat, amelyek harmóniában vannak a már meglévő bútorainkkal. Nem lesz ilyen gondunk, ha egyedileg készítettünk gardróbot, amely nem csak tökéletesen fog illeszkedni a megálmodott helyre, hanem stílusában is passzolni fog a többi bútorral.

A gardrób rendkívül helytakarékos

A gardróbszekrény másik nagy előnye, hogy rendkívül helytakarékos. Egy gardróbba bele pakolhatjuk a ruhákat összehajtogatva, vállfás ruhák tárolására is alkalmas, de a cipők, kabátok és egyéb kiegészítők tárolására is tökéletes lehet. A gardróbszekrény polcai, fiókjai és állványai lehetővé teszik, hogy egy helyen legyen minden ruhánk és kiegészítőnk.

Az idő, pénz

Mai, rohanó világunkban nagyon fontos, hogy hatékonyan gazdálkodjunk az időnkkel. Egy gardrób szekrény segíthet ebben, hiszen reggel nem kell, kapkodunk és rohannunk, hiszen csak kinyitjuk a gardróbot és mindent egy helyen megtalálhatunk. Kényelmesen, nyugodtan fel tudunk öltözni és nem kell idegeskedni, hogy nem találjuk az övet, vagy a ruhánkhoz passzoló cipőt, hiszen minden ruhánk és kiegészítőnk rendszerezve ott lesz a gardróbban.

Érdemes körbenézni a bútor kiállításon is: www.konyhabutorkiallitas.hu

Kapcsolódó cikkek

Négy ok arra, hogy miért éri meg alumínium ajtókat és ablakokat választani

Négy ok arra, hogy miért éri meg alumínium ajtókat és ablakokat választani

Ha valaki éppen felújítás, építkezés előtt áll, bizonyára sok fejtörést okoz, hogy milyen nyílászárókat válasszon.