3 tipp egy jó fogadási oldal megtalálásához

Az online fogadási oldalak világszerte egyre több embert vonzzanak, egyre többen próbálják ki a kikapcsolódásnak ezt a formáját.
3 tipp egy jó fogadási oldal megtalálásához

Sokszor azonban nehéz lehet elindulni, hiszen egy laikus számára nem egyszerű feladat kiválasztani a sok hasonló sportfogadási oldal közül a számukra leginkább megfelelőt. Hiszen látszólag mindenki ugyanazt a szolgáltatást kínálja. Minden elérhető oldalon vannak bónusz ajánlatok, szükség van be- és kifizetésekre, és alapvetően ugyanolyan sportfogadási lehetőséget kínálnak. Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy van-e egyáltalán különbség ezek között az oldalak között, és ha igen, akkor mi alapján válasszunk.

Kevesen tudják, hogy az elérhető sportfogadási weboldalak magyarok számára között számos különbség lehet. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen az elérhető sportok választéka. Van olyan oldal, amelyik többféle sportot kínál, mások pedig kevesebb sportágra ajánlanak fel fogadási lehetőséget, viszont többféle fogadási típus érhető el a választékban. Csak a játékosokon múlik, hogy mit szeretnének. Ha sokféle sportra akarnak fogadni, akkor az első megoldás lehet a jobb. Ha viszont szeretnének elmélyedni egy-egy sportban, és az ahhoz kínált fogadási lehetőségekben, akkor pedig érdemes a második lehetőséget választani.

A számunkra megfelelő sportfogadási oldal kiválasztásához az első lépés mindenképpen az, hogy írjunk egy listát arról, hogy milyen szolgáltatások fontosak a számunkra. Ezután nézzük meg a számunkra szimpatikus oldalakat, és azt hogy mit kínálnak. Ezt összevetve képet kaphatunk arról, hogy egy-egy oldal mennyire felel meg az elvárásainknak.

Az előre összeírt listán mindenképpen szerepeljenek az elérhető fogadási választék. bónuszlehetőségek, a fizetési módok, a be- és kifizetések gyorsasága és a megbízhatóság. Az alábbiakban bemutatunk három olyan fontos szempontot, amit egy kaszinó kiválasztásánál érdemes figyelembe venni.

Fogadási lehetőségek

Ahogy azt a bevezetőben is említettük, a sportfogadási oldal kiválasztásakor elengedhetetlen, hogy olyan oldalt találjunk, ahol minden olyan sportág megtalálható, amelyre fogadni szeretnénk. Amikor egy játékos megnéz egy lehetséges sportfogadási oldalt, akkor mindenképpen ellenőrizze a kínálatot, és azt, hogy az általa preferált sportágak mindegyike szerepel-e a listán. Ha esetleg nem szerepel a listán az, amit keresünk, érdemes megkérdezni az ügyfélszolgálatot is, mivel elképzelhető, hogy azért nincs az oldalon, mert éppen nem elérhető aktív sportfogadás. Ha egy sportág jelenleg nincs szezonban, előfordulhat, hogy egyáltalán nem szerepel a listán.

Javasoljuk, hogy olyan oldalt keressenek a játékosok, ahol a sportágak széles választéka áll rendelkezésre, amelyekre fogadhatnak. Az persze nagyon fontos, hogy a kínálat lefedje, amire fogadni szeretnénk, de az is jó, ha a későbbiekben több lehetőség közül lehet választani. Még ha jelenleg nem is érdekelnek ezek a sportágak, így később bármikor meggondolhatjuk magunkat anélkül, hogy egy másik oldalon kellene regisztrálnunk. A fenti kritériumokat egy lépéssel tovább folytatva, meg kell győződni arról is, hogy a sportfogadás a játékosok által kedvelt fogadási típusokat is kínálja.

Elérhető sportfogadási bónuszok

A sportfogadási oldalak egyik fontos előnye, hogy gyakran kínálnak lehetőséget az ügyfeleknek arra, hogy bónuszok és promóciók révén bónuszpénzre tegyenek szert. Ezek a bónuszok általában befizetéshez kapcsolódnak. Ha új ügyfélként érkezik valaki egy sportfogadási oldalra, jó esélye van arra, hogy az üdvözlő bónuszok révén ingyen bónuszpénzt szerezhet. Sok esetben az üdvözlő jutalmak ingyenes fogadások vagy az első befizetéshez tartozó mérkőzések formájában érkeznek.

Az egyik legjobb módja annak, hogy jó kis bónusz pénzzel kezdjen valaki fogadni, ha olyan sportfogadási oldalt keres, amely jelentős üdvözlő befizetési bónuszt kínál. Sok oldal üdvözlő bónusza például egy meghatározott összegig megduplázza a befizetést.

Ezek az oldalak azonban a meglévő játékosok számára is számos promóciót kínálnak. Az egyik ilyen az újratöltési, azaz a reload bónusz. Bár a promóciós feltételek oldalanként kissé eltérőek, sok oldal ugyanazt az elvet követi, mint az üdvözlő bónuszok esetében. Vagyis egy bizonyos összegig ugyanannyi bónuszpénzt írnak jóvá a számlán, mint amekkora a befizetés volt.

A sportfogadási oldalak időről időre sokféle promóciós ajánlatot is kínálnak. Ezek a promóciók webhelyenként nagyon eltérőek, de gyakran bizonyos forró sportágak vagy játékok népszerűsítése köré összpontosulnak. Az általános javaslatunk az, hogy érdemes figyelemmel kísérni az egyes oldalak promócióit, hiszen bármikor találhatunk számunkra megfelelőt.

Soha nem szabad azonban megfeledkezni a bónuszokhoz kapcsolódó feltételekről. Minden bónuszhoz tartoznak ugyanis fogadási és más követelmények is. Ezekkel mindig legyünk tisztában, mielőtt igényelnénk egy bónusz, így végül senkit érhet csalódás a szabályok nem ismerete miatt.

Pénzügyi tranzakciók

Minden sportfogadási oldalon szükség van befizetésekre ahhoz, hogy játszani tudjunk. Szerencsés esetben pedig a kifizetés is gyakran történik. Emiatt fontos, hogy olyan helyet találjunk, amely lehetővé teszi, hogy ezek a tranzakciók könnyűek és gyorsak legyenek.

Mindenképpen olyan sportfogadási oldalt érdemes keresni, amely elfogadja az általunk használni kívánt fizetési módot. Általánosságban elmondható, hogy a legtöbb sportfogadási oldal a következő elsődleges banki lehetőségeket kínálja: hitelkártya, banki átutalás, banki átutalás, Bitcoin és Paypal. Néhány weboldal más népszerű banki lehetőségeket is kínál, mint például a Skrill és a Neteller.

Az is fontos szempont lehet, hogy az adott oldal milyen típusú befizetési és kivételi díjakat számít fel. Ezeket azonban, a bónuszokhoz hasonlóan az oldal általános szerződési feltételei között mindig megtalálhatjuk.

Kapcsolódó cikkek

Bárki sikeres lehet a Bitcoin kereskedelemben

Bárki sikeres lehet a Bitcoin kereskedelemben

Nem kell komoly háttértudás hozzá.

Gamescom 2022 Köln - infók, szállás, hotel

Gamescom 2022 Köln

A 370 ezer embert vonzó tömegrendezvény a vírus alatt online zajlott.