LUXX, az új Puncs.hu?

Rengetegen háborodtak fel anno a Puncs.hu weboldalon, ahol a párkeresésben az anyagi dolgokat tüntették fel. Az oldal készítői szerint ezek az első randin úgyis kiderülnek, ők pedig csak elébe mennek annak, hogy feltüntetik a leendő potenciális partnereknél a családi állapotuk mellett az anyagi státuszt, hiszen rengeteg olyan párkereső van, aki ez alapján választ randipartnert. A LUXX app ennél tovább megy. Ők ötvözték a partnerkeresést a party és carsharing applikációval, "Every party starts with us" jeligére.

A tökéletes útitársat keresed?A tökéletes nőt? A tökéletes úriembert, aki álomautójával elvisz a buliba? - teszik fel a kérdés rögtön az oldal nyitóképén, és azoknak, akik erre igent válasznak, azoknak biztosít szolgáltatást a LUXX.

Az oldalon lévő keresés csak azután működik, hogy megadtuk a bulizási helyünket (ha férfiak vagyunk), majd láthatjuk, hogy kik azok a hölgyek, akik szívesen benne vannak egy közös buliban. Az online húspiacon lévő látható hölgyek mind olyan férfiakat keresgélnek, akik egy-egy éjszakára vendégül látják őket a kölcsönösség jegyében, így nem kell költeniük koktélokra, bulibelépőkre, de közben exkluzív helyeken ismerkedhetnek a potenciális partnerükkel. Az oldalra nők is regisztrálhatnak, akik megtalálhatják a tökéletes úriembert, akikkel ismerkedhetnek kötöttségek nélkül. 

A kölcsönösséget kihasználó weboldal sok morális kérdést vet fel, de a piacon állítólag van igény erre, hiszen a gazdag emberek nehezen ismerkednek, így a Luxxapp oldal az ő segítségük lehet egy-egy buli vagy rendezvény előtt. 

Mit szólsz az oldalhoz? Látod a létjogosultságát?