Káli Art Inn - Stílusos szállás a Balaton-felvidékenA Káli Art Inn nem egyszerű falusi apartman. A Balatonhoz közel fekvő, elbűvölő szépségű, mediterrán hangulatú Káli-medence 1984 óta természetvédelmi terület. Az utak mentén mindenütt rengeteg a levendula, a rozmaring és a mandulafa. A környék faunáján is meglátszik, hogy különleges helyen járunk: lépten-nyomon találkozhatunk gólyákkal, fácánokkal, nyulakkal, sőt néha még őzekkel is. A Káli Art Inn a Káli-medence közepén elhelyezkedő Köveskálon található.

Megszállhatunk a főépület 8 dupla, illetve kétágyas szobájában, vagy ha romantikus magányra vágyunk, a „kék” vagy „fehér” házakban. Ezek a főépülettől távolabb találhatók, de a tulajdonosok kérésére szívesen bevisznek bennünket a faluba mikrobusszal, illetve kerékpárokat is biztosítanak, ha sportosan szeretnénk felfedezni a környéket.

A szobák mind-mind különböző hagyatékból vásárolt, eredeti, rusztikus bútorokkal, kiegészítőkkel vannak berendezve, amelyek csak tovább fokozzák a romantikus hangulatot.

A gasztronómiai élmények abszolút felülmúlhatatlanok: olyan menüket ehetünk végig, melyeket – kis túlzással – legközelebb csak egy toscanai faluban kóstolhatnánk meg.

A szálló különlegessége, hogy gondoltak a kreatív hobbik szerelmeseire is. A főépület tetőterében műterem üzemel, ahol kérésre bárkit megtanítanak a festészet alapjaira. Az akt- és portréfestészethez külön ágy vehető igénybe, sőt ha szükséges, akár modelleket is biztosítanak.

Árak, és szállásfoglalás itt.

További Káli-medencei, Balaton-felvidéki szállások pedig itt.